Senatorul Daniel Savu, internat la Obregia în stare de șoc: aseară a aflat că Băsescu nu mai e președinte!

daniel-savuMomente de panică aseară, în studioul Antena 3! În timpul desfășurării iubitei emisiuni zoologice Sinteza Zilei, apreciatul popă Mihai Gâdea a fost nevoit să îi zică de deochi senatorului Daniel Savu, căruia i s-a făcut rău în direct.

Surse din regia de emisie au confirmat informația potrivit căreia starea senatorului s-a deteriorat brusc după intervenția telefonică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, care a sughițat, scurt, o replică, după care a închis telefonul:

„Bă, pupincuriștilor, nu mai sunt președinte din noiembrie 2014. Ce proști sunteți, hă, hă, hă!”, după care s-a auzit tonul de ocupat.

Chiar dacă emisia a fost întreruptă pentru cinci minute, surse din platou ne-au relatat detalii exclusive din timpul nefericitului incident:

"A sunat Tiranul în regie, dar și-a pițigăiat vocea, ca să-și bată joc de noi! În fiecare seară sună să intre în direct, dar în general ne prindem și îi închidem receptorul în nas: câteodată îl imită pe domnul Profesor și îi cere lui Gâdea un pahar cu sifon, altădată pe Tăriceanu. Aseară s-a prefăcut că e Dana Grecu - ce să zic, suna credibil, l-am băgat în direct!

După ce Băsescu a zis că nu mai e președintele țării, domnul senator Savu a ridicat mâinile în aer și a urlat ceva aparent fără sens: "Tino, te omor!". După care a horcăit și s-a îmbrățișat cu domnul director Gâdea.

Plângeau amândoi ca niște copii, că nici Gâdea nu credea! A zis că se interesează, ce să mai, a fost tragedie, erau să moară pe capete", ne-a declarat regizorul Valerică Prompterescu, sub protecția anonimatului.

După nefericitul incident, Antena 3 a continuat emisia cu desene animate pentru toate gusturile, uitând însă să scoată burtierele, care au rulat în paralel cu îndrăgiții Șeriful Kelly și Prințesa Sofia:

"INCREDIBIL: Premierul băsist Emil Boc nu vrea să demisioneze", "De vorbă despre băsism cu senatorul Daniel Savu", sau celebrul "Zece cure ca să vă debăsificați complet. Rețeta fără mir!".

Din fericire, totul s-a terminat cu bine: senatorul a fost externat, după ce a declarat că nu suportă atmosfera de la Obregia: Savu a descoperit în tufișurile din curtea stabilimentului câțiva motani portocalii, acuzând ferm conducerea unității spitalicești de băsism acut.

Surse medicale informează că, în timp ce era scos cu forța din curtea spitalului, senatorul urla, repetând obsesiv, o singură propoziție: "Să scăpăm Ploieștiul de Volosevici, libertateee!".

Notă: Acest text reprezintă un pamflet, care trebuie tratat ca atare (eventual cu umor, dacă e posibil), evenimentele nu reflectă realitatea.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(0 voturi)
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time