Șeful interimar al PSD Prahova, Daniel Savu, e urmărit de noroc: sediul organizației s-a umplut de căcat. La propriu

psd prahovaMare mi-a fost mirarea și amuzamentul când am primit telefonul ăsta – chiar mă gândeam: „bă, să nu se întâmple nimic sâmbăta asta, imposibil!”.

O sursă bulversată, cu ochii roșii și cu batista la nas, mi-a povestit că organizația județeană este sinistrată – o țeavă din blocul la parterul căruia se află sediul cu pricina s-a spart, iar rahatul a început să curgă în valuri direct în sediul partidului de guvernământ.

Probabil că un vecin băsist de deasupra, cum bine subliniază, uneori, senatorul Savu, a exagerat la shaorma cu de toate și a făcut risipă la tras apa. Așa sunt băsiștii ăștia, sabotează guvernarea, că nici eu nu-i suport!

Ghinionul a făcut ca teribilul incident să se petreacă în perioada în care președintele organizației a fost în concediu, astfel încât a lipsit o mână colegială, de vidanjor, care să ajute la înlăturarea rapidă a calamității absolut naturale.

Câte vești proaste pentru șeful interimar al PSD Prahova – să pici în rahat de două ori într-o singură săptămâna: odată la propriu, iar a doua oară prin candidatura lui Cornel Nanu, din comuna placentară Cornu, la șefia organizației! Curat ghinion! De fapt, murdar rău!

Eu sunt profund marcat de eveniment și vreau să îl încurajez pe domnul Savu: stimate domnule președinte, vă asigur că sunt alături de dumneavoastră, sper să rămâneți demn, cu pieptul înainte, în fața acestor vicisitudini maro!

Mă scuzați că nu vă întind mâna. Succes, trăiți!

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(0 voturi)
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time