Rușii de la Lukoil rup tăcerea: „Ne-a nenorocit Volkswagen, nu mai suportăm mirosul din Ploiești!”

Poluare-Ploiesti-300x225Igor Donbas, managerul general al direcției GRU din România, adică Lukoil, a dezvăluit, într-o conferință de presă, adevărul despre aerul pe care îl respirăm în Ploiești:

„Iubiți ploieșteni, nemții ne-au nenorocit pe toți! Acum vedem, în sfârșit, adevărata cauză a mirosului de rahat din aerul pe care îl respirăm zilnic. În fine, nu toți! Noi, managementul de la Lukoil, locuim în Breaza, că doar nu suntem tâmpiți să stăm în cocina asta canceroasă din Ploiești!”, a explicat Igor, în timp ce își scotea o biluță din nas, pe care a lipit-o de rama cu poza lui Vladimir Putin pusă la loc de cinste pe prezidiu.

„În timp ce voi ne înjurați pe noi că cică poluăm, acum trăiți pe viu, ăștia care mai sunteți în viață, adevărul gol-goluț: Lukoil de fapt salvează planeta, la noi miroase a panseluță, în timp ce Passat-urile astea noi au împuțit Cartierul Mihai Bravu din Ploiești, ptiu, ptiu!

Vedeți și dumneavoastră că Garda de Mediu nici nu ne deranjează prea des, ei și-au dat seama că noi iubim ploieștenii și ecologia. Și nici nu a fost scump să-i convingem. Dar dacă ploieștenii nu ne iubesc pe noi, să o facă rapid, până nu le trimit niște băieți din Tiraspol să îi convingă în propriile case”, s-a încruntat Igor la reporterii prezenți.

În încheierea mesajului său ferm, managerul Lukoil a comentat și acuzațiile de evaziune ale procurorilor la adresa conducerii rafinăriei:

„Păi, noi, practic lucrăm la stat, că rafinăria aparține Maicii Rusia. Voi credeți că în Rusia se fură din conturile Nipru așa cum v-a prostit varanul ăla de Voiculescu care a ciordit din Dunărea? Ha, ha, niet, niet, pac, pac!”, a bătut Igor cu pumnul în masă.

În încheiere, rusul a negat vehement și faptul că cifrele de pe monitoarele care arată, sanchi, nivelul de poluare din centrul Ploieștiului sunt lipite cu aracet, că afișează o minciună gogonată care acoperă un adevăr groaznic, de care se fac vinovați și complici toți nenorociții care ne conduc: Cancerul e în aer și ne omoară cu zile, iar noi ne căcăm pe noi că la OZN-urile alea de mașini ultratehnologizate sunt montate catalizatoare Euro 5, în loc de Euro 6.

Pamflet. Declarații ireale.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(0 voturi)
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time