De fericire că vine amnistia fiscală, Robert Negoiță a mai făcut repede un Provident, ca să-și rotunjească datoria de 50 de milioane de euro stars

Veselie mare în palatul de aur al primarului sectorului 3, Robert Negoiță, la aflarea veștii că Guvernul PSD pregătește amnistia fiscală. „Am furat să o văd și pe asta”, ar fi declarat, fericit, edilul care are datorii de 50 de milioane de euro la bugetul de stat. Surse din rândul valeților lui Negoiță au declarat reporterilor punctulpeignat.ro că vestea cea mare i-a fost dată lui Negoiță de către Darius Vâlcov, care a intrat cu un hârleț pe umăr în palat, țipând fericit „Victorie, Roberte, plec spre cimitir să mă recapitalizez legal”.

Putin, explicație oficială după surparea stadionului din Rusia: „A fost adăugat prea mult poloniu în ciment” stars

Experții Institutului de Toxicologie și Ciment din Vladivostok au publicat rezultatul anchetei declanșată imediat după surparea unui stadion nou construit pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. „Infrastructura ar fi cedat la prima ploaie, însă aceasta este doar o parte din adevăr”, afirmă Serghei Cernobîlinski, șeful comisiei de anchetă. 

Festivalul Medieval Ploiești: Teodora Marin va alerga goală, precum Lady Godiva, în căutarea fondurilor pierdute stars

Ploieștenii au parte, în weekendul 13-15 iulie, de o veritabilă călătorie în timp, cu prilejul celei de-a doua ediții a festivalului medieval organizat de primăria municipiului. „În Ploiești nu s-a schimbat absolut nimic față de anul trecut, tot în Evul Mediu ne găsiți, așa că să-i dăm drumul la distracție, iuhu!”, transmite primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, îngropat sub niște hrisoave cu studii de prefezabilitate pe care le studiază de doi ani.

Zece amănunte legate de revocarea Codruței Kovesi de la șefia DNA stars

Viorica Dăncilă, internată de urgență la oftalmologie, după ce s-a uitat în dopul de la șampanie

Se aud manele la maxim de la Curtea Constituțională, a uitat Valer Dorneanu geamul deschis

De fapt, scriitoarea din ambulanța literară a fost bătută fiindcă refuzase să cumpere copiii băștinașilor stars

Scriitoarea Doina Popescu-Brăila, care își promovează mergând prin țară creațiile literare într-o dubiță inscripționată cu mesajul „Ambulanța pentru Literatură”, a fost bătută în sectorul 1 din Capitală, în apropiere de Gara de Nord, după ce băștinașii din zonă au crezut că „Ambulanța pentru literatură” este un paravan pentru furtul de copii.

Misterul scandalurilor cu țigani și împușcături din Ploiești a fost elucidat: trage Emir Kusturica un film nou stars

„S-au încins după filmare și au început să se împuște de-adevăratelea”. Misterul nenumăratelor scandaluri de pe raza Ploieștiului a fost dezlegat de comisarul-șef-adjunct Garcea Stanian, într-o intervenție pentru reporterii punctulpeignat.ro. Polițistul sfătuiește populația să stea în case pe perioada filmărilor, care au început de câțiva ani și mai pot dura încă vreo zece, după care va fi liniște, dă asigurări omul legii.

„Sigur ați auzit de țiganii care s-au împușcat aseară lângă spitalul județean din Ploiești, dar și de bătăi cu săbii, cu scaune sau manele urlate în centrul Ploieștiului. Toate astea fac parte dintr-un scenariu de film de lung-metraj, așa că nu aveți nimic de făcut decât să vă luați semințe și să priviți. Că asta facem și noi”, explică subcomisarul Garcea Stanian.

Surse din cinematografie informează că celebrul realizator al filmelor cu țigani, Emir Kusturica, ar fi trecut prin Ploiești să bea o bere în centru. De atunci ar fi început toate problemele cetățenilor. Poliția a simțit nevoia să pună umărul la filmări, astfel încât se comportă ca și milițienii sârbi din filmele lui Kusturica, iar procurorii și judecătorii la fel. Practic, în scenariu se vorbește despre un oraș ocupat de lumea interlopă, în care toți dubioșii urlă pe la terase ziua, deranjând oamenii civilizați care vin să bea liniștiți o bere, iar noaptea ascultă manele la maxim, se bat și se împușcă pe străzi. „Nimeni nu va mai fi în siguranță, dar și asta face parte din scenariul marelui regizor. Noi doar încurajăm arta”, explică subcomisar Garcea. 

pamflet. Foto: ziarulincomod.ro

 

Să fie într-un ceas bun! După eliberarea lui Cristi Borcea, instanța Tribunalului Ilfov acuză grețuri stars

Judecătoarele Tribunalului Ilfov au decis, în unanimitate, eliberarea condiționată a fostului acționar al clubului Dinamo, Cristi Borcea. Vestea a fost primită cu emoții pe holurile tribunalului, mai multe judecătoare și avocate acuzând stări de greață acute.

Adrian Năstase: „O să ne ridicați statuie, bă! În câțiva ani se duce țara. Nu strâmba mustața, ziaristule” stars

O înregistrare istorică din anul 2003 a fost descoperită recent de un arheolog din Mizil. Documentul schimbă practic tot! Premierul României de atunci, Adrian Năstase, a fost surprins în timp ce comenta viitorul politic al României într-un stil de mare campion: „Nu avem nimic, nicio politică, nicio administrație, nici elită, nimic.

Detectivul angajat de primăria Câmpina să prindă hoții de flori l-a surprins pe edilul Tiseanu cu un ghiveci în brațe: „Nu e abuz, că se ofilea” stars

După ce primăria Câmpina a avut inspirația divină să angajeze un detectiv particular care să ajute Poliția Locală la capturarea hoților de flori și a derbedeilor care distrug mobilierul urban, ghinioanele s-au ținut lanț în oraș. În loc să-și vadă de treaba lui de detectiv particular și să pândească din tufișuri infracționalitatea, că de-aia e plătit din banii cetățenilor, detectivul particular și-a luat în serios meseria și l-a surprins pe edilul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în timp ce căra un ghiveci imens de flori, urcându-l în portbagajul mașinii de serviciu, Opel Insignia.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time