Reacții internaționale la maneaua lui Guță: Europa a ieșit din UE, România rămâne singura țară membră stars

Odată cu apariția manelei lui Guță în care poporul român este îndemnat să „ștampileze trandafirii, ca să simtă gustul fericirii”, statele membre ale Uniunii Europene s-au întrunit într-un comitet de urgență, au dat peste cap un Jaegermeister și au votat ieșirea Europei din UE: „Nu putem să fim colegi de UE cu un popor care produce asemenea calamități culturale. Ne e rușine, noi plecăm, adio!”, a declarat Marco Van Basten, comisar european pe Manele la Bruxelles. 

SURSE. Cum a fost denunțat Laurențiu Rebega. Europarlamentarul este trimis în judecată pentru fraudarea fondurilor comunitare. „Să trăiți, aici e DNA? Am fraudat fonduri europene și vreau să mă detonez” stars

Intro story:

-         Se iau niște șmecheri deținători de putere și de relații.

-         Se adaugă o axă de finanțare pentru apicultori de 40 de mii de euro neramburasabili pe cap de beneficiar

-         Se construiesc niște cutii goale de stupi, care sunt cărate după necessitate, să apară pe teren, la control

-         Se aprobă proiectele de către șmecherii de mai devreme, după care se virează banii europeni

-         Se împarte mălaiul cu așa-zișii apicultori

-         Mălaiul dispare, stupii nu există

-         Se autodenunță un tip în sediul DNA

-         Încep perchezițiile

-         Demarează un dosar penal pentru fraudă din fondurile europene

-         Se trimite în judecată

-         Cei cinstiți sunt puși, la grămadă, să returneze banii europeni, din cauza celor suspicionați de fraudă

-         Zero albine, zero stupi.

„Siguranță și încredere”. România este țara în care iei amendă dacă semnalezi o infracțiune la 112 stars

Numărul de telefon 112 a fost inventat de niște state avansate, în care serviciile publice sunt reprezentate de un corp funcționăresc învățat să fie dedicat meseriei pentru care angajatul a optat din fragedă pruncie profesională. Fie că ești gunoier sau politician ales de popor, societatea așteaptă de la tine chestii simple, cum ar fi să ridici gunoiul la timp și să faci curat după ce l-ai ridicat, sau să reprezinți cetățenii cu cinste și preocupare continuă pentru prosperitatea și liniștea comunității care ți-a așezat scaunul sub șezut, că tot comunitatea ți-l și trage înapoi dacă ești borfaș sau nesimțit.

#ȘîEi Muncitorii de la metroul din Drumul Taberei iau 15 minute de pauză. Noul termen de finalizare: 2060 stars

Demersul #ȘÎEU propus de afaceristul Ștefan Mandachi nu este urmat numai de către antreprenori. Muncitorii de la metroul din Drumul Taberei vor lua, de asemenea, o pauză de 15 minute pe data de 15 martie, la ora 15, imediat după pauza de la ora 14 și înainte de pauza de la ora 16. Astfel, noul termen de finalizare al magistralei este ianuarie 2060, când poate o să avem o autostradă din Drumul Taberei și până în Militari, la metrou la Gorjului, care să fie construită, firește, tot de Mandachi, că pare băiat serios. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Simulare Evaluare Națională Matematică 2019: Elevii au avut de calculat câte colțuri are un triunghi stars

Noi provocări pentru elevii de clasa a VIII-a în subiectele simularii examenului de Evaluare Națională la matematică! După ce în anii precedenți au avut de rezolvat exerciții cu un grad ridicat de dificultate, precum ridicarea la putere, anul acesta, elevii au fost îngroziți de subiectele propuse de minister. Cele mai grele sarcini au fost acelea de a calcula câte colțuri are un triunghi dintr-o figură dată sau de a desena două paranteze similare. Pesemne că cei mici sunt pregătiți încă de tineri să emigreze, fiindcă „așa nu se mai poate”. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea./Pamflet

Exclusiv comunicare internă PSD Ploiești: „Dacă vă caută Bădescu, anunțați imediat conducerea” stars

Surse din mediul politic cărora le tremură chiloții de frică ne-au trimis, sub protecția anonimatului, următorul printscreen dintr-o comunicare internă a organizației PSD Ploiești, în care se îndeamnă la vigilență și spirit civic. După cum puteți lectura mesajul din imagine, cetățeanul Iulian Bădescu este reprezentat drept o sperietoare pentru membrii PSD, care sunt îndemnați să fie cu ochii în patru și să raporteze orice activitate suspectă de racolare sau de cafea venită din partea domnului Iulică. Așadar, repetiție pentru membrii PSD Ploiești: Ce facem noi când ne caută Iulică Bădescu. Sunăm la 22, 22, 22 sau mergem la prima circă de Miliție a PSD. Corect, bravo! Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În cadrul unui summit CE, premierul Viorica Dăncilă a ros pupitrul, după ce hârtia cu discursul i-a fost zburată de curent stars

„Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte”, a declarat premierul Viorica Dăncilă. Momentul de sinceritate cățelească a fost confirmat de către un reprezentant al SPP care a preferat să-și păstreze anonimatul: „Prezentă în cadrul unei întâlniri a Consiliului UE, șefa a început să roadă pupitrul la care fusese invitată să vorbească, deoarece curentul îi zburase din față hârtia cu discursul. A fost nevoie de intervenția pazei, că s-a dus la domnul Timmermans și a început să latre la el. Bine că nu l-a mușcat”, explică ofițerul SPP, însărcinat cu hrănirea premierului „care a are antirabicul la zi”. Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Surse Luju.ro: Frans Timmermans ar fi fugit în Madagascar, unde a cerut azil politic de frica Adinei Florea stars

Îngrozit de ancheta declanșată de procurorul Adina Florea, care a înregistrat un dosar penal pe numele său, Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene și-a luat geanta Louis Vuitton și a fugit de Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) tocmai în Madagascar, unde a fost primit de omologul său, Radu Mazăre, devenit șef de trib pe o plajă din zonă.

De câțiva ani, tipul ăsta se împleticește zilnic prin centrul Ploieștiului, iar vara umblă în pula goală printre mămici și copii, pe Republicii. Iar pe statul român îl doare tot fix în pulă stars

Dacă ai fi polițist, procuror, jandarm sau medic la psihiatrie, iar copilul tău de 5 ani ar vedea, zilnic, pe stradă, un nene care urlă, aruncă pungi cu gunoaie pe trotuare și înjură umblând haotic în pula goală prin fața ta, sunt sigur că te-ai fi simțit lezat, nu? Să te întrebe copilul „Tati, nenea ăla de ce volbește ulât și ne alată puța?”. Ai fi fost nițel indignat, nu? Ai fi aplicat legea. Cum să vadă copilul tău sau nevasta ta așa ceva? Cum să se simtă deranjată în halul ăsta de fiecare dată când iese la plimbare, pe stradă, pe bulevardul Republicii din Ploiești - asta ca să luăm un exemplu, așa, la întâmplare?

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time