Ședința CEx PSD este blocată. Olguța Vasilescu a vărsat Săniuța pe ordinea de zi stars

Ședința Comitetului Executiv al PSD este în impas, în urma „unui incident regretabil” produs de Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, care a vărsat băutură pe ordinea de zi. Potrivit unor surse care doresc să-și păstreze anonimatul, Olguța Vasilescu a sosit la ședință cu un pet de „Săniuța” pe care își lipise o etichetă de suc Tedi, însă tremuratul mâinii a trădat-o.

Oricând, în slujba artei. Dan Bittman deschide CEX-ul PSD cu îndrăgita „Banii vorbesc” stars

„Să nu-mi iei niciodată dragostea” și „Banii vorbesc” sunt doar două dintre melodiile pe care îndrăgita trupă Holograf le va interpreta la Comitetul Executiv al PSD, eveniment în urma căruia filantropul Dan Bittman speră să strângă 25.000 de euro pe care „să-i doneze spitalelor, orfelinatelor și ospiciilor”, așa cum obișnuiește să facă de când s-a lansat în muzică acum 40 de ani.

Referendumul dă rezultate! Disperați să scape, patru homosexuali de la Athenee Palace și-au tras ilic peste cămașa de latex stars

În sfârșit, România este pe drumul cel bun, iar primele rezultate au început să se vadă chiar la Athenee Palace, binecunoscutul loc unde se adună asasinii din București să bea o cinzeacă și să organizeze asasinate politice, potrivit fișei postului de asasin. Turiștii italieni Mark Tencur, Livio Belestemio, Tanno Caricii și temutul Alfredo Lubrifiante au fost văzuți camuflându-se în costume populare teleromănene, „de teama referendumului”, după cum informează surse Antena 3 care au dorit să-și păstreze anonimatul din motive evidente care ne scapă.

Darius Vâlcov acuză: Pe lângă postarea de pe Facebook cu sandilăul ăla, mi-au mai dispărut tranzistorul și Tonitza stars

Creatura numită Darius Vâlcov, care ocupă în mod absolut șocant funcția de consilier al premierului României, continuă seria dezvăluirilor cutremurătoare, aruncând în spațiul public lătură după lătură. După ce l-a numit pe unul dintre protestatarii antiguvernamentali „sandilău”, etichetând totodată Forumul Democratic al Germanilor din România drept „organizație nazistă”, Vâlcov revine cu acuzații năucitoare: „Tranzistorul, Tonitza, erau aici!”, ar fi declarat Vâlcov la o masă intimă, între prieteni. 

Accident previzibil: Fata care se pișă pe el de vot a fost stropită de jetul maneliștilor lui Bădălău stars

Alina Dumitriu, fata care purta anul trecut tricoul cu mesajul „Mă piș pe el de vot” a suferit un accident stupid exact în timp ce se pișa, din nou, pe el de vot, într-un tufiș de lângă Guvernul României. Activista voluntară a fost stropită de urina maneliștilor care cântau împreună cu baronul PSD, Niculae Bădălău „Să vină Diaspora / Că noi ne pișăm pe ea”, incidentul petrecându-se în Piața Victoriei, exact în mijlocul zilei.

CV impresionant al colonelului Paraschiv: În trecut a condus asediul Toulonului și a câștigat bătălia de la Austerlitz stars

Ați râs de insul tulburat grav care a coordonat gazarea manifestanților pașnici din Piața Victoriei, însă nu știți cu ce geniu în strategia militară aveți de-a face. Potrivit propriului CV, colonelul Cătălin Paraschiv a condus, în trecut, asediul Toulonului, reușind să se remarce în fața șefului armatei și a reprezentanților Directoratului, urmând o frumoasă carieră militară care a culminat cu bătălia de la Austerlitz, eveniment care „încununează în mod fericit o carieră prodigioasă de bugetar”.

Viorica Dăncilă corectează gafa legată de capitala Muntenegrului: „Am avut mici emoții, normal că e vorba despre Pleșcavița” stars

Premierul Viorica Dăncilă a dovedit că este o intelectuală rafinată și a dat peste nas răuvoitorilor care au râs de ea că e analfabetă funcțional. Dăncilă a susținut o conferință de presă în care a citit, în sfârșit, numele corect al capitalei Muntenegrului, cunoscutul oraș Pleșcavița.

Facebook, omagiu emoționant adus Vioricăi Dăncilă: A apărut emoticonul He-He stars

Corporația Facebook i-a făcut o surpriză extraordinară premierului României, Viorica Dăncilă. Experții din Silicon Valley au promovat emoticoane noi în cadrul platformei mondiale, printre care și emoticonul „He-He”. Acesta reprezintă, potrivit purtătorului de cuvânt Facebook, „un omagiu adus celei care se anexează pe viitorul României”.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time