Efectele cutremurului din Ploiești. Câteva candidaturi au căzut de pe masă stars

- Statuia lui Radu Stanian s-a deplasat peste drum, la Poliția Locală, și caută băutură în biroul lui Vaida, care stă în picioare cu mâna la chipiu

- Lui Adrian Dobre i-a picat candidatura sub pat și l-a chemat pe consilierul Prună, s-o caute împreună

După lansarea volumului „Pas cu pas”, Iohannis a plecat de la Ploiești cu tălpile albastre stars

Fenomenul ciudat petrecut la ultima lansare de carte a președintelui Iohannis, când i s-au albăstrit tălpile după ce a urcat treptele Casei Sindicatelor din Ploiești, a fost analizat de experții anti-terorism de la Cotroceni. „Când s-a întors de la Ploiești, domnul președinte avea tălpile albastre, motiv pentru care am luat probe de culoare, iar experții noștri SIE au mirosit urmele. Ofițerii au mers în patru labe până la Ploiești, în zona magazinelor de bricolaj, de unde și-au continuat activitatea informativă până la un bar Bravo, din spatele RASP Ploiești. Ancheta a fost împiedicată de un fox-terrier deținut de un cetățean din zonă, care i-a pus pe fugă. Ca să contracareze viitoare atacuri asupra pantofilor prezidențiali, domnul președinte își va intitula următorul volum pe care îl va lansa la Ploiești într-un mod inedit, care va surprinde, ca de fiecare dată, publicul avid de cultură: „România - Tiptil-tiptil. Lectură plăcută”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale, domnul Kober Danke Popescu. Sursa foto: Facebook

După tânărul drogat zombie a apărut consilierul local zombie: „Și ăsta era rupt total de realitate” stars

Apar detalii noi legate de tânărul din Malu Roșu drogat zombie. Sursele noastre zic că tânărul nu ar fi fost singur pe stradă, la câțiva metri mai departe, într-un tomberon, fiind descoperit și un consilier local la fel de zombie, cel din urmă fiind un zombie cu pantaloni maro, că se și căcase pe el. „Mergea așa, fără direcție, bolborosea ceva despre niște comisioane și consilii de administrație, clar era un baștan. Habar n-avea pe ce planetă era, adică exact ca ăștia din primărie. A picat într-un tomberon și a rămas cu picioarele pe afară. L-a luat Rosalul mai devreme, cred că l-a dus la groapa de gunoi, adică exact unde merită”, a explicat sursa care dorește să-și păstreze anonimatul, că îi e frică rău de zombie ăștia, mai ales de zombie din administrație. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

EXCLUSIV: Gândurile care i-au străbătut capul Vioricăi Dăncilă în timpul discursului susținut de Dobre stars

Reporterii noștri au reușit să intre în posesia minții premierului României, Viorica Dăncilă, de unde au putut decoda câțiva biți de memorie. Din păcate, majoritatea datelor prezentau multiple erori de tip „File is obvious empty”, însă, cu ajutorul unui soft pus la dispoziție de jurnaliștii Rise Project, s-au putut identifica urme de memorie exact din timpul discursului susținut la UPG de către primarul Adrian Dobre, când i-a îndemnat pe studenți să fie buni în viață, dar să stăpânească și gramatica limbii române și topica (sic!). Vă prezentăm, în exclusivitate, gândurile Vioricăi Dăncilă, atent selectate, că era plin de secrete de stat amestecate cu zacuscă:

Dragă domnilor Manea și Vaida (Poliția municipiului Ploiești, Poliția Locală Ploiești), stars

Această scrisoare deschisă nu reprezintă neapărat un reproș (o ceartă) sau un alt tip de mesaj menit doar să producă audiență. Am fost obligat, oarecum, să specific acest detaliu nu neapărat pentru domnul Manea, cât mai ales pentru domnul Vaida, pe care îl bănuiesc că își imaginează niște lucruri despre subsemnatul care nu au legătură cu adevărul, ci mai degrabă cu domnul Prună, dar ăsta este alt subiect.

Ai luat țeapă, Electrica! Primarul Dobre pedalează la un dinam între 22 și 5 dimineața, ca să bage lumină în Ploiești stars

Pericolul ca municipiul Ploiești să rămână fără lumină a trecut! Municipalitatea ploieșteană a identificat o soluție care aduce nenumărate beneficii, dintre care amintim numai una: lumină gratis. Vestea bună a fost anunțată prin vocea edilului-șef al orașului, care a inventat un sistem revoluționar format din două pedale și un dinam, primarul anunțând că va pedala între orele 22.00 și 05.00 dimineața, când estimează că obosește și se duce la culcare. 

Clauze ascunse: După rezilierea contractului cu Rosal, consilierii municipali l-au mandatat pe Dobre să recupereze și tezaurul din Rusia stars

Așa e când nu citești cu atenție clauzele ascunse! Consilierii municipali ploieșteni l-au mandatat pe primarul Adrian Dobre să voteze în favoarea rezilierii contractului cu operatorul Rosal în cadrul viitoarei ședințe ADI Prahova, ce va avea loc vineri, dar asta nu e tot! La subsolul hotărârii, undeva la clauze complementare, aleșii locali l-au mandatat pe Dobre să meargă și până la Moscova - dacă tot e pus pe ceartă - pentru a recupera tezaurul României. În acest sens, primarul Adrian Dobre va ajunge la Kremlin, unde va susține un miting în fața dormitorului lui Vladimir Putin, iar când dictatorul se va trezi, Adrian Dobre îi va bate, ferm, obrazul după care va pleca mai departe, că este mandatat de consiliul local și să se certe cu Donald Trump, în acest sens urmând să se lege cu cătușe de gardul Casei Albe pentru drepturile focilor roz din Minessota - exemplare pe cale de dispariție. Ultimul amendament al hotărârii prevede ca Adi Dobre, după ce se ceartă cu toți oamenii ăștia, să se întoarcă acasă și să strângă gunoiul consilierului George Botez, că e șef de ședință și are și majoritatea în consiliu - un abuz clar al majorității PSD-ALDE, după cum se lesne se poate observa și din acest pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Surse: Vlad Cosma belește statul paralel și perpendicular prin platformele media din protofoliul lui Ghiță stars

Surse paralele și perpendiculare de invidie informează, fără legătură cu trimiterea în judecată a foștilor procurori Negulescu și Onea (yeah, right!), că Vlădutz Cosma nu se plictisește deloc și dezvoltă strategii pentru viitor, să moară fanii debusolați ai Veoricăi din PSD de uimire. Vlad Cosma ar fi fost împuternicit de mogulul Sebastian Ghiță să coordoneze zona de politică din entitățile media aflate în portofoliul belgrădeanului, respectiv România TV, Prahova TV și Radio Prahova.

Poveste tristă, cu ciocli pesediști depresivi. Haștag completurile de 3 nelegale versus haștag doliu la PSD Prahova stars

Să vă explic de ce nu am văzut artificii în fața sediului PSD Prahova, după vestea declarării completurilor de 3 ca fiind puțin nelegale de către statul paralel rău de la CCR care se luptă cu statul paralel bun de la DNA. Zilele trecute am auzit, trecând pe lângă vitrina sediului PSD Prahova - aia de unde zâmbea mișelește mustața lui Dragnea acum câteva săptămâni - un sunet ca de bucium trist. Nu era nici manea și, probabil, nici pisica eternă din sediu (apropo, vă dați seama dacă ar cânta pisica aia, câți s-ar duce spre Câmpina cu ochii triști și umezi?).

SURSE: Primarul Ploieștiului și directorul Poliției Locale au fost amenințați cu bătaia. Directorul a fugit stars

Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, a fost înjurat și amenințat cu bătaia, informează surse Actualitatea Prahoveană. De față se afla o echipă a Poliției Locale Ploiești, coordonată de însuși directorul instituției, Adrian Vaida. Alături de primar se mai afla și unul dintre consilierii săi personali. Incidentul a avut loc pe strada Lupeni, din Ploiești, în timpul unui control tematic legat de modul în care se colectează gunoiul. 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time