• Citit 294 ori

Tradiție respectată! Noile automate de bilete ale regiei de transport se răstesc la călătorii care bagă hârtii uzate

Automat_bileteOficiul pentru Protecția Consumatorului este asaltat de cetățeni respectabili care reclamă faptul că au fost tratați într-un mod suburban de către automatele de bilete montate în stațiile de transport în comun din municipiul Ploiești.

„Vă informăm că sunteți un nesimțit care și-a mototolit banii în buzunar. Ridică-ți biletul, săracule" - astfel a fost întâmpinat un ploieștean care a cutezat să-și cumpere un tichet de călătorie de la noile automate amplasate de regia de transport în stațiile de tramvai.

După ce că multor călători le-au fost luate bancnotele fără să li se elibereze bilete, automatele cer acum și șpagă, iar dacă refuzi, te scuipă prin fanta de eliberare a biletelor și îți zic ceva de mamă.

„Am băgat două bancnote, moment în care s-a auzit o voce din cutia aia de metal: dă și tu o țigare sau un leu pentru băiatu! Bineînțeles că am refuzat, moment în care vocea metalică a făcut-o pe mama curvă, iar de mine a zis că sunt onanist notoriu. De unde o fi știut?", reflectează Raimond Stanian, unul dintre călătorii jigniți de automatul de bilete.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time