S-au pus cu cine nu trebuia! Procurorii DIICOT care percheziționau palatul sindicalistului Liviu Luca au fost îngropați în ciment

liviu-lucaAșa e când te pui cu SINDICATUL! Procurorii DIICOT veniți să percheziționeze viloiul celui mai mare sindicalist al României, Liviu Luca, au dispărut fără urmă. Oamenii legii ar fi fost trași în curte de o mănușă neagră, după care nu s-a mai auzit nimic, decât puțin zgomot de lopată, informează surse din rândul grădinarilor care se ocupă de domeniul deținut de cel supranumit Jimmy Hoffa al României.

Grădinarii au declarat, sub protecția anonimatului, că procurorii au fost îngropați în ciment împreună cu două dube de mascați, peste oamenii legii plantându-se deja panseluțe și pomișori tuia. Televiziunile prezente la fața locului au fost întâmpinate de către Liviu Luca în persoană, care părea mai binedispus ca niciodată:

„Dar poftiți, poftiți, intrați! Ce procurori? N-a trecut nimeni pe la mine pe la palat, vă rog să serviți un ceai! Știți că eu iubesc presa dintotdeauna, dacă sunteți simpatici promit să vă și cumpăr. Serviți cu zahăr sau fără?”, a declarat zâmbind șăgalnic Luca, sprijinindu-se de o lopată.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time