• Citit 495 ori

Vier Pfoten ne dă speranțe: „După ce terminăm cu maidanezii, vom adopta și ploieșteni în Germania”

barbat in lesaErai invidios pe câinii de la Adăpostul Bucov care pleacă în vizită în Germania, în timp ce tu, săracule, n-ai bani nici să faci o plajă la Slănic? Germanii cu suflet de la Vier Pfoten întind o mână salvatoare tuturor ploieștenilor, promițându-ne că ne instituționalizează pe toți, trimițându-ne spre adopție către familii cu suflet din Germania.

„Noi primim toți refugiații de război din Siria, că suntem omenoși. Nu considerăm că este o problemă să luăm și câte un ploieștean, să îl ținem în coteț și să îl hrănim civilizat, cu câte o conservă de Chapi pe zi. Asta cu o singură condiție: să lătrați dacă vedeți vreun refugiat că ne încalcă proprietatea. Sperăm să fie un parteneriat profitabil pentru ambele părți, mai ales dacă sunteți deparazitați”, se declară optimist Johann Von Schnautzer, reprezentantul Vier Pfoten în Ploiești.

Ca de fiecare dată, pe listele de adopție s-au băgat în față politicienii cu pile, ăștia oricum fiind cei mai agresivi maidanezi. De o săptămână, pe lângă sediile tuturor partidelor din Ploiești se pot observa consilieri locali și județeni care ridică piciorul și se pișă pe perete, mușcă trecătorii de picior și se freacă cu spatele de zidurile clădirilor. Ca să fie credibili, în fața sediului PNL doi deputați s-au și împerecheat, declarând încârligați, cu limbile scoase, că îi așteaptă emoționați pe reprezentanții Vier Pfoten să îi ia și pe ei în Germania la plimbare.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time