Tentativă de mită! Țânțar-tigru, prins când îi dădea Nicoletei Crăciunoiu un pachet de cafea și un săpun FA

sapun faPolițiștii prahoveni din cadrul Serviciului Țânțari și Omoruri, sub coordonarea procurorului de caz, au surprins în flagrant un țânțar-tigru chiar în momentul în care intra în biroul Nicoletei Crăciunoiu, șefa Direcției Economice din Primăria Ploiești, cu o sacoșă în piciorușe.

„Numitul B.Z., de profesie țânțar-tigru, a atentat la onoarea și integritatea domnișoarei C.N., de profesie economist în cadrul PMP, punându-i o sacoșă pe birou. La întrebarea victimei legată de conținutul sacoșei, suspectul B.Z. I-a declarat că e „o mică atenție" din partea prietenilor lui pentru eroina care cu atâta curaj și abnegație a oprit dezinsecția în Ploiești", se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Procedându-se la percheziția corporală, asupra suspectului s-a descoperit o sticlă începută de coniac și niște mărunțiș. Suspectul a declarat că ar dori să îi cinstească și pe membrii fostului consiliu local:

„Fără durerea lor în cur s-ar fi putut realiza la timp o nouă licitație de dezinsecție  în Ploiești, ceea ce ne-ar fi distrus complet. Sincere mulțumiri domnilor consilieri pentru nepăsare. Practic, durerea lor în cur a fost de Oscar. Mai rar așa nesimțiți!", a declarat țânțarul-tigru, înainte de a fi băgat în duba mascaților.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time