Garda de Mediu explică: Până pe 11 decembrie nu mai dați vina pe Lukoil. Miroase a căcat de la campania electorală
  • Citit 258 ori

Garda de Mediu explică: Până pe 11 decembrie nu mai dați vina pe Lukoil. Miroase a căcat de la campania electorală

Inspectorii de mediu avertizează populația să nu fie indusă în eroare de mirosul de căcat din atmosferă și să înjure iar, în mod eronat, rafinăriile. Ca deobicei, inspectorii găsesc iar scuze poluatorilor principali din jurul Ploieștiului, însă de data asta argumentele prezentate nu lasă loc de interpretare: E campanie electorală, așa că e firesc să miroasă puternic a căcat în tot Ploieștiul.

„În prima zi de campanie, două aparate ni s-au blocat în mod inexplicabil. După care am aflat că momentul scurtcircuitului a coincis cu susținerea primului discurs al unui candidat la Camera Deputaților, care tocmai promitea 3000 de kilometri de autostradă între cartierele Nord și Vest din Ploiești, pensie municipală pentru bătrâni, dar și pentru tinerii care ies de pe băncile liceului, plus câte o curvă municipală repartizată lunar prin Serviciul de Asistență Socială al Primăriei”, explică Costică Eichmann, ajutor de prim-comisar-șef-adjunct la Garda de Mediu Prahova.

Populația este sfătuită ca în perioada campaniei electorale să stea cât mai mult în case, cu geamurile închise ermetic, bebelușilor să nu le lipsească câte un pahar cu lapte zilnic, iar masca de gaze să fie la îndemână. „Ferească Dumnezeu să vă bată un politician la ușă și să vă prindă familia fără masca de gaze pe figură! Se poate întâmpla un dezastru. Cu o mână luați sacoșa electorală, iar cealaltă vă pică de la sine. Plus că dacă apucă să deschidă gura și să vorbească, o să observați că vi se usucă instantaneu toate plantele de apartament de la izotopii de cesiu pe care candidatul în elimină în atmosferă. Prevenția e mama înțelepciunii. Așadar, ușa încuiată sau, în cel mai rău caz, să aveți o bâtă la îndemână și să-i rupeți rapid cocoașa derbedeului”, recomandă experții în poluare.

punctul pe ignat logoAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time