Nu se lasă! Daniel Savu a ieșit public cu o nouă înregistrare în care Kovesi se aude clar: „Eu le f..t pe toate, să moară mama”
  • Citit 436 ori

Nu se lasă! Daniel Savu a ieșit public cu o nouă înregistrare în care Kovesi se aude clar: „Eu le f..t pe toate, să moară mama”

O știre șocantă a luminat ziua psihopaților care pun burtiere la RTV, odată cu ultima înregistrare dezvăluită în spațiul public de către cunoscutul fost contraspion și șef la FPS, actualul senator Daniel Savu. Banda audio prezentată, în premieră la RTV, ne prezintă dovada concludentă că procurorii DNA sunt niște monștri care se comportă abominabil cu victimele lor nevinovate care sunt torturate sălbatic, chiar dacă n-au furat niciodată nimic și sunt cinstite, așa cum știe o țară întreagă.

Savu susține că este acuzat pe nedrept de către CSM că ar fi afectat independența și prestigiul Justiției, prezentând o bandă pe care afirmă că este chiar vocea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, care recunoaște, cu subiect și predicat, că, ne cerem scuze, ea „le f…e pe toate”.

„Ce poa să fie mai clar, douamna Crețulescu, decât aceste înregistrări care arată clar abuzurile DNA. Poa să vină și papa de la Roma să îmi zică mie, Daniel Savu, senator, fost ofițer de contraspionaj, că mă știe o țară întreagă - ăsta nu e stat de drept, ăsta e un abuz atât de mare încât e strigător la cer. Uitați – că mă și uit în sus”, a declarat, indignat, senatorul Daniel Savu, privind, firește, în sus.

Ca să arate că nu glumește, Savu a scos din borsetă câteva casete VHS pe care afirmă că îi are pe bandă, în ordine alfabetică, pe toți procurorii DNA din România care, culmea obrăzniciei, repetă exact același lucru ca și Kovesi: „Duoamna Crețulescu, ăștia f..t tot ce prind, duoamnă, că nu mai suport! Cât mai răbdăm? Unde e Ambasada SUA acum? Unde e NATO? Unde e Briggite Bardot”, afirmă puțin confuz, senatorul Daniel Savu.

punctul pe ignat logoAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time