Bârfe de la munte. Superba viceprimăriță a orașului Breaza are o privire de nu-mă-nregistra

Bârfe de la munte. Superba viceprimăriță a orașului Breaza are o privire de nu-mă-nregistra

Orașul Breaza din județul Prahova era cunoscut opiniei publice din România pentru două lucruri: aerul curat și dosarul Hidro Prahova. Știți, aventura aia în care cumnatul lui Victor Ponta a fost priponit din cauza unor pârdalnice de țevi lăsate de izbeliște. Iată, stimați cititori, că de acum în orașul Breaza se întâmplă și lucruri bune, imaginea prezentată alăturat punând realitatea într-o lumină mult mai caldă, mai umană.

Onorabila doamnă din imagine este viceprimarul orașului și o cheamă în buletin și pe certificatul de votare Bran Alexandra Lăcrămioara. După ce terminați de privit spre pieptul doamnei, ca niște porci (scuze, doamnă, niște animale!), vă rugăm să ridicați privirea cu grijă pentru a studia ochii doamnei vice Lăcrămioara.

Dacă nu veți îngheța la prima uitătură, oricum vă veți îndrăgosti instantaneu de aleasa poporului din Breaza. Pe lângă aceste pârdalnice calități, doamna Lăcră ar mai avea una care o transformă direct în legendă, un fel de Mata Hari de la munte. Oamenii răi care nu apreciază uitătura doamnei ne-au trimis informări absolut false și calomnioase legate de un hobby al viceprimăriței Lăcrămioara. Legendele locale spun că nu există întâlnire, comitet, comiție, ședință la care doamna Lăcră să nu fie cablată cu microfoane, spre spaima primarului și a colegilor cărora, de la o vreme încoace, le țiuie urechile de la prea multă aparatură înghesuită în clădire.

Sigur că obiceiul doamnei Lăcrămioara este vechi. La Ploiești lumea se înregistrează și când merge la veceu, doar-doar se imortalizează vreo constipare în care se urlă încrâncenat și se înjură de morți toți dușmanii ținuți la secret până la momentul blocajului tragic. Revenim cu informații locale, că e simpatică zona și aerul prea curat.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time