Cerere specială a Primăriei Ploiești: Autobuzele noi vor fi livrate cu coji de semințe gata scuipate din fabrică
  • Citit 1036 ori

Cerere specială a Primăriei Ploiești: Autobuzele noi vor fi livrate cu coji de semințe gata scuipate din fabrică

Ne modernizăm, dar trebuie să ținem și la tradiții! Primăria Ploiești a inițiat procedura de cumpărare a 50 de autobuze noi, lansând cererea de ofertă pe SEAP unde compartimentul de Achiziții și Frecat Menta din cadrul instituției enumeră o serie de cerințe pe care firmele care vor participa la licitație trebuie să le îndeplinească.

Dintre acestea, cel mai important aspect ține de dotările viitoarelor minunății care înlocuiesc îndrăgitele Ikarus, autobuzele copilăriei noastre și ale altor generații începând cu Veniamin Costache, care se pișa tot la burduf.

„Pe lângă cerințele normale, adică să aibă volan și uși, fiecare autobuz trebuie să fie scuipat pe scaune și pe jos cu semințe și să miroasă a urină pe la ușa din spate.

Pentru autenticitate, în caietul de sarcini se mai prevede o cerință specială: pe minim două scaune să fie scris cu markerul care nu se șterge Muie Steaua”, a declarat pentru Punctulpeignat.ro Mihaela Iamandi, funcționar public condamnat penal din cadrul Primăriei Ploiești.

O serie de producători europeni, de la Mercedes și Scania până la divizia Man din Turcia, și-au pus muncitorii din uzină să facă ore suplimentare în care să scuipe coji de semințe prin autobuzele pregătite de livrare. „De trei zile ne pișăm în autobuz și scuipăm tone de coji de semințe, pentru că vrem să câștigăm licitația din Ploiești România”, a declarat Fritz von Stanianstein, inginer-șef Mercedes, în timp ce termina ultimele retușuri la noile autobuze, încheindu-se la prohab.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time