Ion Iliescu nu a putut fi găsit să comenteze moartea lui Mircea Ionescu Quintus, fiind plecat cu rolele
  • Citit 557 ori

Ion Iliescu nu a putut fi găsit să comenteze moartea lui Mircea Ionescu Quintus, fiind plecat cu rolele

Este enervant de sănătos și în fiecare zi ne sfidează cu asta: fostul președinte al României, bolșevicul Ion Iliescu, nu a putut fi găsit la telefon de către reporterii noștri care doreau să îi ceară un punct de vedere legat de moartea liderului liberal Mircea Ionescu Quintus. Jurnaliștii punctulpeignat.ro au fost apostrofați la telefonul fix de către doamna Nina, care a informat că „Neluțu” este cu rolele în parc, urmând antrenamentul său zilnic de 12 km.

„Ce tot îl deranjați, că nu mai e președinte. Acum are și el timp pentru el și îl hărțuiți tot timpul, lichelelor, bine v-au făcut minerii, că sigur aveți valută la voi, pușlamalelor”, a zbierat doamna Nina înainte de a trânti telefonul cu disc în furcă.

Jurnaliștii l-au găsit pe Ion Iliescu în parc, tocmai când își încheia cei 12 km cu rolele. „Mă pregătesc de sală, după care am o oră de bazin. Știți, mă simt foarte bine și urmează să plec într-o expediție pe Everest. Pur și simplu n-am stare”, a declarat javra bolșevică în timp ce se încălzea cu o sută de flotări într-o mână. „Îmi pare rău de Mircea, ce să faci, așa sunt liberalii, au gena mai slabă de la viața dezordonată din tinerețea petrecută la Sighet, Jilava, Pitești, etc. Dumnezeu să-l odihnească! În fine, asta dacă avem suficiente dovezi bazate pe știință că o astfel de entitate chiar există”, a declarat rânjind Iliescu, împingând o sută la piept.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time