Amenhotep al III-lea, citat la DNA Ploiești în dosarul Anei Maria Pătru
  • Citit 2955 ori

Amenhotep al III-lea, citat la DNA Ploiești în dosarul Anei Maria Pătru

O nouă zi de audieri bombă la DNA Ploiești în dosarul în care Ana Maria Pătru, fosta șefă AEP, și-ar fi pitit șpaga prin intermediul unor persoane puțin mai în vârstă.

Celebrul faraon Amenhotep al III-lea a fost citat la DNA Ploiești pentru a da socoteală în legătură cu proveniența unei piramide cu termopan pe care și-ar fi construit-o în Voluntari, dintr-o pensie mizeră de faraon care a lucrat toată viața la stat.

„M-a adus nepoata la DNA, să îi dea Osiris lui Kovesi ani de pușcărie, că mi-a chinuit nepoțica în arest, să o ardă focu lui Ra și să îi dea Maat după sufletul ei negru!”, declară cu obidă Amenhotep, în timp ce era cărat pe scări de Ana Maria Pătru și de avocat.

Potrivit unor surse judiciare, Amenhotep al III-lea ar fi suferit un atac de panică în curtea DNA, fiind nevoie de intervenția unei ambulanțe speciale sosită de la British Museum, echipajul administrându-i victimei o perfuzie de formol și un Camel fără filtru, ca în vremurile bune când puteai să treci direct pe numele tău orice vrea p..a ta.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time