Donatorii de spermă se revoltă şi sar la gâtul lui Vosganian: N-are ouă și l-a înrăit viața! FOTO EXCLUSIV de la protest!
  • Citit 496 ori

Donatorii de spermă se revoltă şi sar la gâtul lui Vosganian: N-are ouă și l-a înrăit viața! FOTO EXCLUSIV de la protest!

Nu numai ţăranii care încă mai au posibilitatea de a creşte câteva găini au reacţionat urât după ce Varujan Vosganian s-a trezit cu fața la omleta arsă de nevastă-sa care se uita la ultimul concert de-a lui Fuego și n-a fost atentă la ouăle soțului.

Asociația donatorilor de spermă din România, ”Frăția Onanului”, a comentat în termeni duri ieșirea publică a lui Varujan Vosganian care a declarat că ”Fiecare ou mâncat de la găina din curte văduvește bugetul de cincizeci de bani!”. Ion T. Labă, președintele asociației a ținut să-i dea replica parlamentarului:

”Când vine vorba despre ouă, noi ne simțim vizați. Suntem alături de țăranul roman mână și suflet, cum ar veni. În meseria noastră, dacă e să ne luăm după domnul Vosganian, fiecare ou stors văduvește bugetul cu cât? Sau poate ar trebui să ne donăm o zi de muncă parlamentarilor? Și apoi, să ne spună Vosganian, el nu s-a iubit niciodată orbește cu sine însuși? Mai ales că cică e și poet. N-ați văzut ce dioptrii are? La cât de orbi sunt parlamentarii ăștia la problemele țării, cred că o palmează toți ca fanaticii. Și acum se dau corecți… Haida de!”, a concluzionat șeful asociației, scărpinându-se îngândurat la evazionist.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time