Lucrurile au început să se miște! TCE Ploiești recondiționează cinci autobuze Ikarus din 1970, schimbând scaunele până-n fund la taxatoare
  • Citit 534 ori

Lucrurile au început să se miște! TCE Ploiești recondiționează cinci autobuze Ikarus din 1970, schimbând scaunele până-n fund la taxatoare

Ești nostalgic și vrei să trăiești experiențele de transport ale bunicilor tăi? Nici o problemă - vino la Ploiești și bucură-te de o dimensiune aparte a ideii de transport în comun! Regia de transport anunță că recondiționează cinci autobuze Ikarus fabricate în anii 70, schimbând motoarele diesel de pe alte autobuze Ikarus care nu au mai putut fi salvate și, în unele cazuri, canapelele rupte.

„N-avem bani nici să trecem strada, dar suntem gospodari, ia să vedeți ce bijuterii cu burduf scoatem pe traseu”, se laudă Nae Alexandri, directorul TCE Ploiești. „Să nu uităm, găina bătrână face ciorba bună!”, explică sfătos Nae.

Pentru autenticitate, călătorii care se vor urca în noile Ikarus din 1970 sunt obligați să poarte cu ei o sacoșă cu două sticle de lapte cu gât gros, câteva felii de salam învelite în ziarul Scânteia și un pachet de Carpați de Sf. Gheorghe. Totodată, ploieștenii mai tineri sunt atenționați să se țină bine pe scări, că ușile nu se închid, toată lumea mergând dimineața la fabrică, chiar dacă, în majoritatea cazurilor, fabrica nici nu mai există.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time