Tudorel, mare pișicher! Proiectul de modificare a Legilor Justiţiei include Măgarul Spaniol și Trasul pe Roată dacă folosești cuvantul "Belina" într-un context blasfemiator
  • Citit 525 ori

Tudorel, mare pișicher! Proiectul de modificare a Legilor Justiţiei include Măgarul Spaniol și Trasul pe Roată dacă folosești cuvantul "Belina" într-un context blasfemiator

Nu ne mai oprim cu exclusivităţile! Punctul pe Ignat a intrat in posesia adevăratelor motive pentru care ICCJ cere Parlamentului să trimită proiectul de modificare a legilor Justiţiei înapoi la Ministerul Justiţiei. Potrivit președintelui ICCJ, Cristina Tarcea, proiectul a încălcat dispoziţiile legale care reglementează mecanismul de elaborare şi adoptare a actelor normative, însă nu asta e partea dureroasă la propriu!

La capitolul III, paragraful 12, al 3, se specifică următoarele modificări: "Cel care este dovedit prin lege ca a folosit in deşert cuvantul Belina intr-o propozitie cu conotatii pocoase, jignitoare in sensul ca blasfemiaza lucrurile sfinte, va fi pedepsit prin aplicarea torturii cu Magarul Spaniol sau Trasul pe Roata, dupa cum hotaraste Sfantul Inchizitor, functie noua ce va fi trecuta in nomenclatorul meseriilor din Romania". 

La capitolul VII, par 3, al 5, se reglementează următoarele sfinte pedepse: "Păcătosul din presă care a indraznit să critice in mod obraznic pe Dl Dragnea sau PSD in mod direct, va fi pedepsit cu Fecioara de Fier si confiscarea laptopului cu care a aruncat veninul pe internet, amin. Totodata, redactia va pierde 30 la suta din contractele de publicitate pe o perioada intre 3 si 6 luni, pana redactorul-sef isi revine in simtiri si intelege pacatul săvarsit. Dată azi, 18 Făurar, Anno Domini 2017".

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time