Gabi Firea a profitat de pana de curent și a mai furat un miliard din bugetul Capitalei
  • Citit 434 ori

Gabi Firea a profitat de pana de curent și a mai furat un miliard din bugetul Capitalei

Iată că merge și fără caiet de sarcini măsluit ori intermediari băgați la înaintare! Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a făcut ceva bani în seara de miercuri, după ce Bucureștiul a suferit o avarie majoră la rețeaua electrică și a rămas în pană de curent, ca orice oraș obișnuit de provincie din Moldova.

Potrivit unui polițist local care păzea cufărul de bani din clădirea Primăriei Generale a Capitalei, o umbră i-a apărut din spate și l-a lovit puternic în cap cu un făcăleț. „După mirosul de alivenci amestecat cu parfum strident Farmec 3 mi-am dat seama că e doamna primar general, că numai o țărancă poate mirosi așa. Sincer vă zic că mi-a căzut tot părul din nas”, declară polițistul local de pe patul de spital unde s-a trezit în urma loviturii primite de la hoață.

Potrivit martorilor, umbra ce părea a fi Gabi Firea a înghesuit într-o pungă de rafie bancnotele din Cufărul General al Capitalei și, pentru că e o hoață hapsână, după ce s-a umplut punga de rafie și-a băgat și în sutien cam o sută de mii de euro. Din primele indicii descoperite de polițiștii criminaliști, hoața enigmatică ar fi o escroacă profesionistă, că nu a lăsat amprente în afară de un toc rupt cumpărat din Dorally și câteva coji de semințe scuipate pe jos în timpul operațiunii. „Vom demara cercetări, vom întreba și la doamna primar acasă, dar nu deranjăm acum, că am observat că e petrecere mare la dânsa, cu muzică populară și cu leduri pe casă, cum se poartă în Voluntari, probabil că sărbătorește ceva, vreun câștig la Loto, cine poate ști”, constată oftând Gheorghe Colombo, ajutor de plutonier criminalist în cadrul DGSFAPHDGSBKG București.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time