Ursul alergat de jandarmi în Bușteni coborâse după țigări, că s-a închis chioșcul din pădure
  • Citit 203 ori

Ursul alergat de jandarmi în Bușteni coborâse după țigări, că s-a închis chioșcul din pădure

Martin M., de profesie urs, în vârstă de 8 ani și 213 kg, a reacționat pe Facebook printr-un mesaj dur la adresa autorităților care l-au hăituit „ca pe un câine” zilele trecute în orașul Bușteni, explicând că a coborât din pădure doar ca să-și ia țigări și „a fost alergat și hăulit abuziv de Jandarmeria Română, adăugând malițios la final – cea mai proastă meserie este la Jandarmerie”.

„Eram la debitul de lângă Alexandros împreună cu copiii, ca să-mi iau țigări, pentru că autoritățile incompetente au închis chioșcul din pădure, de unde găseam țigări și băutură și trăiam liniștiți la noi în sălbăticie, ca niște urși decenți. Deodată au venit două camioane cu jandarmi care au început să hăulească la mine că ce caut în oraș, că eu sunt urs gunoier și alte calomnii.

Le-am zis: băi, boilor, credeți că mie îmi place să cobor din pădure ca să îmi pierd timpul în orașele voastre de căcat? Nu-mi place! Dar n-am avut cu cine discuta. Au început să îmi ceară buletinul, să se agite de s-au speriat și copiii Martinel și Mona. Cred că voi depune plângere la Poliție și la CEDO împotriva acestui stat incompetent”, a scris Martin M. pe pagina personală de pe rețeaua de socializare.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time