ALERTĂ POLUARE! Smog insuportabil deasupra Parcului Mihai Viteazul, după împărțirea porțiilor de fasole cu cârnați
  • Citit 405 ori

ALERTĂ POLUARE! Smog insuportabil deasupra Parcului Mihai Viteazul, după împărțirea porțiilor de fasole cu cârnați

Garda de Mediu Ploiești a format o celulă de criză vineri, în jurul prânzului, după ce stațiile de măsurare a calității aerului de pe raza municipiului Ploiești au înregistrat cote triple de benzen, valorile cele mai ridicate fiind înregistrate, cu precădere, în zona parcului Mihai Viteazu, unde autoritățile au împărțit fasole cu cârnați cu ocazia Zilei Naționale.

„Toate stațiile din Ploiești sunt blocate pe semnul întrebării, este o poluare fără precedent”, declară comisarul-șef al Gărzii de Mediu Prahova, ținându-se cu mâna la nas. Direcția de Sănătate Publică a intrat în dispozitiv cu toate forțele disponibile, adică două eprubete și un pahar Berzelius, reprezentanții acesteia plimbându-se prin parc pentru a strânge probe din perimetrul locului de joacă unde aerul este irespirabil.

Autoritățile anunță că a fost înregistrat și un incident în spațiul aerian al Ploieștiului, un Boeing care circula pe ruta Londra-București fiind nevoit să aterizeze de urgență pe Aerodromul Strejnic. „Tocmai zburam deasupra municipiului dumneavoastră, când aparatura de bord a luat-o razna, în cockpit a început să miroasă foarte urât, moment în care l-am întrebat pe colegul copilot - bă, te-ai bășit? Răspunsul negativ a venit ca un trăsnet, moment în care am luat decizia aterizării de urgență. Ce să mai zic, la mulți ani, mai aveți o porție?”, declară comandantul de zbor Angelo Stanian, gurmand.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time