O nouă propunere a pesediștilor: dacă are igrasie în sufragerie, coruptul va primi scuze și 15000 de euro pentru renovarea spațiului de detenție
  • Citit 493 ori

O nouă propunere a pesediștilor: dacă are igrasie în sufragerie, coruptul va primi scuze și 15000 de euro pentru renovarea spațiului de detenție

După ce un grup de parlamentari PSD a înaintat propunerea legislativă potrivit căreia orice corupt cu pedeapsă de până la cinci ani să facă pușcărie acasă, pesediștii merg mai departe, oferind și sume importante de euro pentru renovarea celulei, adică a sufrageriei unde coruptul își va petrece detenția. 

„Potrivit propunerii înaintată în Comisia Juridică a Camerei Deputaților, care statuează caracterul sensibil al coruptului, legiuitorul trebuie să asigure persoanei aflată în detenție condiții specifice și necesare păstrării demnității umane de corupt. Dacă se va descoperi orice urmă de igrasie, lipsa smart tv, jacuzzi, play-station și alte nevoi primare ale ființei umane corupte, suma respectivă va fi redistribuită din bugetul celei mai apropiate grădinițe direct în contul coruptului care își va renova spațiul de detenție la nivel european. Haideți să nu mai dăm din gură că vrem în UE fără să facem nimic în acest sens, să demonstrăm că suntem și de acțiune”, declară deputatul Mitralieră, aruncând o biluță din nas pe ghiozdanul unui copilaș de grădiniță care a trecut prin zonă.

„Când era eu mic, visam că într-o zi voi lucra pentru țara mea. După care am mai crescut și am fost la gimnaziu, iar gândul nu mi-a trecut. Crescând încet dar sigur, m-am îndrăgostit, după care am devenit efectiv mare. La facultate am fost pasionat de drept, ceea ce era oarecum firesc, având în vedere că am făcut chiar Dreptul. Ceea ce vreau să spun este că legea e bună, nu dau alte declarații, la revedere”, a declarat Tudorel Toader în timp ce a tras răutăcios de codițe fetița de grădiniță pe al cărei ghiozdan aruncase, mai devreme, biluțe de muci deputatul Mitralieră.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time