Proiect legislativ major: După ce au dat liber la bătut neveste, senatorii lucrează intens la Primul Viol și Primul Topor
  • Citit 252 ori

Proiect legislativ major: După ce au dat liber la bătut neveste, senatorii lucrează intens la Primul Viol și Primul Topor

Aleșii români lucrează intens zilele acestea pentru a transpune în legislația românească normele europene care prevăd că prima bătaie aplicată nevestei este sută la sută întemeiată, „mai ales dacă e tare-n gură, dă-o-n paștele mă-sii”, după cum se specifică în documentul oficial de modificare a legii.

„Avem o țară europeană, cu norme europene, legea privind violența domestică mai rămăsese de schimbat, că este înapoiată rău, în sensul că n-aveai voie să îți lovești femeia nici dacă e obraznică. Vă dați seama la ce discriminare erau supuși bărbații români de atâta amar de ani? Nici nu știu cum a supraviețuit familia tradițională cu penalele astea tari în clanță”, a declarat, în exclusivitate pentru punctulpeignat.ro, senatorul Costică Terente, fost tractorist, actual membru în Comisia Juridică a Senatului României.

„Pe câine, copil și nevastă trebuie să îi mai atingi din când în când, se știe de când lumea și pământul. Iată că acum am stabilit clar acest aspect important în comunitățile românești. Este un mare pas înainte care dă undă liberă altor modificări importante, așa cum este proiectul legat de Primul Viol. Femeile să fie atente și să nu mai umble dezbrăcate pe stradă, că mă ia capul”, declară senatorul Manuel Onan, membru în Comisia Juridică.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time