Secretul TERIBIL din spatele demisiei lui Laurențiu Dițu, secretarul Ploieștiului: I s-a turnat dulceață în șoșoni
  • Citit 673 ori

Secretul TERIBIL din spatele demisiei lui Laurențiu Dițu, secretarul Ploieștiului: I s-a turnat dulceață în șoșoni

A fost secretar de primărie o viață, însă Ploieștiul i-a pus capac. Laurențiu Dițu, secretarul municipiului Ploiești, și-a dat demisia, după ce a rezistat numai șase luni în funcție. „Nici la dușmanii dușmanilor mei nu le doresc asta”, a bolborosit Dițu căutând ieșirea din primărie, în timp ce lăsa în urmă pete de dulceață, după ce o mână criminală i-a turnat cheseaua în pantofi.

Surse din cadrul Primăriei Ploiești informează că istoria a început în luna septembrie 2017, când Dițu a fost chemat la o cafea de către doamna Teodora, city managerul Ploieștiului. „Încă de la prima întâlnire i-a mers prost”, informează surse din cadrul municipalității. Se pare că primarul Dobre era îmbrăcat în maior de roșiori și i-ar fi vărsat cafeaua pe pantaloni, nu înainte de a o ataca pe jupâneasă cu sabia, care a strigat la doamna Teodora: „Ține-l, coniță, că mă dă jos cu tava!”.

Coșmarul lui Dițu a continuat, pentru că primarul a început să bată la tobă, după care a lovit-o în ochi cu sabia pe doamna Teodora, care l-a dojenit afectoasă: „Ți-ar fi plăcut să mă omori? Pupă-mă să-mi treacă”. Scena teribilă a continuat, Dobre a luat o țigară din tabacheră și a început să pufăie, în aplauzele doamnei Teodora care a și remarcat: „Ce caraghios e cu țigarea-n gură, să te prăpădești de râs, nu alta!”. Întâlnirea s-a sfârșit cu emoții, însă ăsta a fost doar începutul, că în camera cealaltă mai era și marinerul Cristi Ganea, un poznaș rotofei care și el i-a făcut zile fripte lui Dițu.

Într-o zi, nervii l-au lăsat pe săracul secretar și a demisionat, jurându-se că până la Ghighiu nu se oprește, iar de acolo nu mai iese, argumentând că „nu-i chiar ultimul tâmpit să i se întâmple numai lui toate nenorocirile și sigur cu credință speră să depășească trauma asta teribilă”. „Dumnezeu există!”, a declarat, hohotind, Laurențiu Dițu.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time