Verdictul era previzibil, Liviu Dragnea a avut degeaba emoții la proces. DETALIUL INCREDIBIL de pe masa instanței
  • Citit 356 ori

Verdictul era previzibil, Liviu Dragnea a avut degeaba emoții la proces. DETALIUL INCREDIBIL de pe masa instanței

Liderul celui mai mare partid din Europa, după cum bine spunea chiar el însuși, a avut mari emoții pe durata pronunțării sentinței în dosarul de joi, însă verdictul era previzibil. Pe un colț al mesei, judecătorul a aranjat, tacticos, niște cutii chinezești cu alifie, o dovadă în plus că domnul Dragnea este o victimă politică a soroșiștilor și a Statului Paralel care îi vrea răul.

„A furat, dar a dat și la oameni, de ce să merite glume de genul acesta, când dânsul e un om bun? Mai e și într-o relație de iubire cu o tânără, e frumos să le distrugă un judecător al Statului Paralel frumoasa poveste de dragoste? Nu e frumos!”, afirmă o măicuță din Teleorman adusă cu autobuzul la proces.

Dând dovadă de dârzenie și curaj în lupta cu Statul Paralel, Liviu Dragnea a sfidat instanța precum martirul Constantin Brâncoveanu pe vremuri, care nu a fost ironizat cu alifie la proces, ci doar cu satârul, ceea ce, la prima vedere, ar părea puțin mai dureros. „Voi lupta până la ultima mea picătură de alifie ca să aveți dreptul să nu fiți de acord cu milioanele mele de euro”, ar fi declarat Liviu Dragnea în fața instanței care îi arăta, rânjind tendențios, recipientul importat din China.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time