Detectivul angajat de primăria Câmpina să prindă hoții de flori l-a surprins pe edilul Tiseanu cu un ghiveci în brațe: „Nu e abuz, că se ofilea”

Detectivul angajat de primăria Câmpina să prindă hoții de flori l-a surprins pe edilul Tiseanu cu un ghiveci în brațe: „Nu e abuz, că se ofilea”

După ce primăria Câmpina a avut inspirația divină să angajeze un detectiv particular care să ajute Poliția Locală la capturarea hoților de flori și a derbedeilor care distrug mobilierul urban, ghinioanele s-au ținut lanț în oraș. În loc să-și vadă de treaba lui de detectiv particular și să pândească din tufișuri infracționalitatea, că de-aia e plătit din banii cetățenilor, detectivul particular și-a luat în serios meseria și l-a surprins pe edilul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în timp ce căra un ghiveci imens de flori, urcându-l în portbagajul mașinii de serviciu, Opel Insignia.

„Îl duc acasă, ce abuz în serviciu, ce furt? Nu vedeți că se ofilea? Hai sictir și la gară!”, a replicat primarul Tiseanu în fața detectivului care l-a luat la întrebări. „Inițial am sunat la Poliția Locală, dar ăia au zis că nu se bagă, că le e frică de șefu, că îi calcă cu Opelul cumpărat și ăla din bani publici. Când am văzut că așa merg treburile la Câmpina, am luat și eu un ghiveci acasă, ce pana mea”, a explicat detectivul Christofor Colombo.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time