Absolut toate glumele legate de prima probă a tramvaiului 101 din Ploiești
  • Citit 275 ori

Absolut toate glumele legate de prima probă a tramvaiului 101 din Ploiești

Inaugurare cu ghinion: Tramvaiul s-a dezmembrat când a fost lovit ceremonial cu sticla de șampanie

TCE ține cu poporul: Pe tramvaiul plin de politicieni scrie „Tramvaiul copiilor”

De emoție, dar și de foame, viceprimarul Cristian Ganea a luat o piatră în gură pe care a înghițit-o accidental la primul obstacol de pe linie

Primarul interimar Iulian Teodorescu a urcat în tramvai îmbrăcat în călugăr: „Lumina vine din suflet, nu de pe linia reabilitată, să mergem cu Domnul!”

A fost nevoie de intervenția șerifului! În zona centrală a Ploieștiului, o bandă de indieni a atacat tramvaiul țipând „Telefoane eftine, băeții”

DNA Ploiești face glume nesărate. Vatmanul a fost înlocuit de un procuror, care le-a cântat politicienilor îmbarcați „Du-mă acasă, măi, tramvai!”

Mircea Cosma a susținut o alocuțiune, în care a ținut să le mulțumească fraților Buzești, afirmând că există un hrisov care demonstrează faptul că locotenenții lui Mihai Viteazu au fost întemeietorii tramvaiului, cu care mergeau ei la o panaramă din zona Covrigi Calzi.

La eveniment a participat și un veteran de război, care a izbucnit în lacrimi când a văzut vagonul: „Este același ca în 68, la Primăvara de la Praga! Of, Doamne!”

Sub scaune au fost descoperiți doi sirieni: „Germany, Germany?”. După ce au aflat cruntul adevăr, evident că au izbucnit în lacrimi.

Un angajat Rosal merge în spatele tramvaiului pentru a strânge balega de la cei șasă cai frumoși putere.

Potrivit tradiției ploieștene, în tramvaiul inaugural au fost invitați și doi hoți de buzunare care au adresat reproșuri ferme politicienilor legate de întârzierea lucrărilor: „Ne-ați luat pâinea de la gură, incompetenților!”

Vrând să dea și o notă culturală evenimentului, viceprimarul Iolanda Băzăvan a interpretat în fața audienței „Trenul galben fără cai”. S-a râs copios!

Consilierul local Gheorghe Sârbu a vomat tot drumul, spunându-le colegilor că așa are el, în avion, rău de înălțime.

În vagonul din spate au fost plimbați și câțiva locuitori din Cartierul Vest, să vadă și ei cum arată tramvaiul. Mulți au declarat că a fost o excursie de neuitat.

Un sobor de preoți de la Catedrala Sf. Ioan și-a făcut datoria față de comunitate, ținând o slujbă de sfințire a tramvaiului din 1968. După care au buzunărit călătorii „pentru Catedrala Neamului”

Din exces de zel, directorul SGU, Donald Constantin, l-a îmbrăcat pe Teodorescu în beteală și i-a montat o instalație de brad pe sacou. Ploieștenii s-au comportat frumos și i-au cântat colinde viceprimarului.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time