• Citit 210 ori

Sfaturi utile pentru evitarea traficului aglomerat de pe Valea Prahovei. Poliţia recomandă turiştilor care se întorc din minivacanța de Revelion să se împuște

trafic-aglomeratDrumul naţional 1 este aglomerat, sâmbătă după-amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei şi a oraşului Comarnic, pentru fluidizarea circulaţiei pe DN 1 poliţiştii luând măsuri inedite. Dacă până acum sfătuiau șoferii să folosească rute ocolitoare, adică prin Săcele-Cheia, oamenii legii s-au hotărât în sfârșit să fie sinceri, spunându-le șoferilor adevărul verde-n față: să se împuște sau să emigreze.

„Ambele variante pe care le propunem participanților la trafic sunt mai bune decât bătaia asta de joc pe care o trăiesc de 20 de ani încoace. Dacă ești atât de bou încât ai ales Valea Prahovei pentru un sejur de vacanță, curmă-ți singur suferința, lumea va scăpa de un dobitoc în plus. O secundă de curaj și ai scăpat, succes tuturor șoferilor!”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, pentru televiziunile de știri.

„Stau de cinci ore în trafic și am înaintat vreo 12 metri, așa că voi lua în serios sfatul Poliției. Am asistat la trei nașteri, un parastas, două violuri și patru divorțuri, nu pot spune că m-am plictisit. Doar că m-a luat frigul și rămân și fără benzină. Am făcut rate pentru acest minunat sejur la Predeal, mi-am ipotecat apartamentul, acolo am mâncat regește șorici, tobă, sarmale și celelalte produse tradiționale pe care le aveam oricum și acasă, iar drumul de întoarcere bănuiesc că e un bonus în pachetul turistic, un fel de trenulețul groazei. Este foarte frumos, o să urmez și sfatul Poliției. Dacă dă bunul Dumnezeu și ajung acasă, la București, până în primăvară, vând tot și plec cât văd cu ochii. Pe varianta Cheia, desigur”, declară un bucureștean blocat în trafic.

În încheierea discursului, reprezentantul IPJ Prahova a ținut să ureze tuturor participanților la trafic un an nou fericit. În Germania.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time