Previzibil! Scene de canibalism în Ploiești Vest, după ce cartierul a fost izolat din cauza tramvaiului 102 și a pasajului Mărășești!
  • Citit 261 ori

Previzibil! Scene de canibalism în Ploiești Vest, după ce cartierul a fost izolat din cauza tramvaiului 102 și a pasajului Mărășești!

Leningrad a fost nimic pe lângă ce nenorociri se petrec, zilele acestea, în cartierul Ploiești Vest. Autoritățile au mobilizat armata la granița cu cartierul Nord și Cioceanu, pentru a opri valuri de foști cetățeni civilizați, cu impozitele la zi, care, din cauza foametei, s-au transformat în sălbatici sadea.

„Izolarea cartierului prin lipsa liniei de tramvai 102 și a pasajului de la Mărășești – Billa a transformat populația într-o adunătură dementă. Întâi au mâncat câinii comunitari, după care au terminat resursele din supermarketul Billa, mâncând până și angajații. Știți cum e, dacă era vară mai rodeau frunze de prin parcuri, dar așa, ce să facă, au început să se mănânce între ei”, explică Raimond Stanian, psiholog specializat în canibalism urban.

Primarul Ganea a încercat să le vorbească primitivilor, de pe baricadele construite de armată la Dero Lever, însă a fost întâmpinat cu o ploaie de săgeți. Autoritățile se gândesc să îi calmeze pe sălbaticii din Ploiești Vest parașutându-le alimente, însă transformarea pare a fi ireversibilă.

Șeful de trib al canibalilor, autointitulat „Talpă Iute ca Fondurile Europene Pierdute” a condiționat calmarea războinicilor săi numai după ce armata le va preda vreo 27 consilieri municipali mai rotofei, pe care să-i bage în baiț și să-i gătească cu cimbru. Totodată, șeful de trib a amenințat că, dacă nu îi sunt îndeplinite cerințele, îi va găti și pe deputații Roberta Anastase și Paul Dumbrăvanu, pe care îi ține ostatici în cabinetul parlamentar de la Piața Aurora.

Ca să fie convingător, Talpă iute le-a arătat autorităților uniformele unor foști polițiști locali, mâncați recent de locatarii din vest, despre care afirmă că s-au predat din prima, de frică gătindu-se chiar ei singuri, fără să îi oblige nimeni.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time