Efectele radiațiilor Lukoil: Ploieștenii din Mihai Bravu se laudă că duc gunoiul cu puterea minții
  • Citit 1439 ori

Efectele radiațiilor Lukoil: Ploieștenii din Mihai Bravu se laudă că duc gunoiul cu puterea minții

Le-au picat dinții, le cresc solzi pe spate și sunt verzi, însă par a fi cei mai fericiți oameni de pe planetă! Ploieștenii din cartierul Mihai Bravu sunt considerați a fi populația cu cel mai înalt grad de satisfacție în ceea ce privește calitatea vieții, se afirmă într-un sondaj sociologic publicat recent de INSOMAR. Sondajul a fost comandat de rafinăria Lukoil, însă „acest aspect nu este deloc important”, susțin ferm experții care au sondat cu atenție opinia publică.

„Am mers din casă în casă, am văzut oameni verzi fericiți, copilași cu trei ochi care gângureau veseli între ei trăgându-se de antene, pensionari care își beau liniștiți acidul sulfuric de la ora cinci, sau mămici care își alintă bebelușii în marsupiu cântându-le melodii de leagăn - asemenea ploieșteni fericiți nu vezi în alte cartiere!”, afirmă expertul INSOMAR.

„De când i-am văzut licăritul radioactiv din ochi, m-am îndrăgostit de Maricica”, declară un ploieștean îndrăgostit din Mihai Bravu.

„A fost mai greu la început, că nu mă înțelegeam cu ea, lătra ca proasta și mă mușca de turul pantalonilor, însă cu o conservă de Chapi i-am câștigat inima”, povestește ploieșteanul Raimond Stanian, dând peste cap o halbă de antigel.

„Acum înțeleg de ce autoritățile de mediu și clasa politică din Ploiești nu iau măsuri contra Lukoil. Întotdeauna s-au gândit la noi, ploieștenii, la copiii noștri. Să le dea Dumnezeu tot ce ne dă Lukoil și nouă, cetățenilor din Mihai Bravu!”, susține Raimond Stanian, potrivindu-și la loc urechea care tocmai îi căzuse.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time