Documente istorice șocante! Strămoșii noștri se numeau, de fapt, daco-beți
  • Citit 294 ori

Documente istorice șocante! Strămoșii noștri se numeau, de fapt, daco-beți

Teoriile dacologilor sunt date peste cap de ultimele descoperiri arheologice care confirmă, de fapt, tot ceea ce bănuiam despre strămoșii noștri. Un hrisov păstrat într-o amforă din situl arheologic aflat în vecinătatea Club A dezvăluie un edict dat de Burebista în care se folosește pentru prima dată termenul de „daco-beat", făcându-se referire la o lege promovată la vremea respectivă de Consiliul Pileaților.

„Noi, Burebistum ordonum putori daco bete bețivus: Toți daco-betum aptum de muncum să lase în p..a mea băuturum și să meargă la muncum, nu doar la întins mânum".

Același pergament dezvăluie că liderul daco-beat era exasperat de comportamentul supușilor săi, astfel încât a emis legi drastice, mai ales după ce a constatat că ordinul privitor la arderea viilor nu a schimbat comportamentul bravilor noștri strămoși.

„Am arsum viță de vie, însă acum beau pufoaică până se fac varză și facerum sex-surpriză cu capra din gospodărie. Al dracului poporum!", se plânge măritul rege daco-beat în documentul descoperit în fundația Club A.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time