Accident de muncă! Procuror DNA, în stare gravă după ce i-a căzut pe picior portofelul lui Sebastian Ghiță
  • Citit 578 ori

Accident de muncă! Procuror DNA, în stare gravă după ce i-a căzut pe picior portofelul lui Sebastian Ghiță

S-a prezentat, civilizat, la DNA, însă deznodământul a fost unul cutremurător! Cunoscutul șofer Sebastian Ghiță a reușit, fără să vrea, să dea peste cap ancheta DNA. Presa prezentă la intrarea în sediul Parchetului Anticorupție, unde așteaptă să filmeze tot felul de corupți care intră sau ies plângând, a asistat la scene incredibile într-un stat de drept, așa cum se vrea a fi România.

O ambulanță SMURD a intrat cu girofarurile în funcțiune, în curtea DNA, pentru a-l trata de urgență pe temutul anchetator DNA, procurorul Ivan Tebaglarece, care a fost accidentat grav exact în exercițiul funcțiunii, când l-a pus pe Ghiță să scoată tot ce are prin buzunare.

„Domnul Ghiță a scos din buzunarul interior de la sacou trei lingouri, pe care le-a așezat tacticos pe masă, după care telefonul iPhone 3GS Supreme. Colegul l-a atenționat că i-a căzut niște mărunțiș din buzunar, vreo patru milioane de euro, pe care domnul Ghiță a zis că i-ar fi dat soția de Kaufland. Când s-a aplecat colegul procuror cu o lopățică să îl ajute pe domnul Ghiță să strângă măruntul, s-a produs nenorocirea. Din celălalt buzunar al domnului Ghiță a căzut portofelul exact pe piciorul colegului nostru procuror. Într-o fracțiune de secundă, bietul coleg a căzut secerat, urlând de durere. Practic, i-a strivit piciorul. Săracul, nu știm cum va scăpa din nenorocirea asta!”, explică purtătorul de cuvânt al DNA Ploiești.

Sebastian Ghiță a declarat, la ieșirea din DNA, că este un incident regretabil produs dintr-o neatenție de moment, sperând din tot sufletul ca acest fapt „izolat” să nu pericliteze cursul anchetei.

„Vă dați seama că este un moment delicat. Totuși, domnul procuror a avut noroc, că mai aveam cu mine și o sacoșă de la Lidl, unde țineam bugetul Ploieștiului. Dacă îi cădea aia pe picior, vă imaginați ce se putea întâmpla?”, a conchis, la plecare, Sebastian Ghiță, pleznind cu biciul cei doi reporteri RTV care îi trăgeau ricșa cu care venise la audieri.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time