• Citit 330 ori

Descoperire istorică a oamenilor de știință: Politicienii ar fi cinstiți, dacă nu ar fi hoți

cercetatorDescoperire EPOCALĂ! Absolut tot ce știai până acum despre așa-zișii oameni politici este contrazis de oamenii de știință. Sociologii Institutului de Studii Politice „Gheorghe Gheorghiu Bej" din Mizil au definitivat un studiu revoluționar care dezvălui latura ascunsă a personalității aleșilor neamului.

„Am stat închis doi ani în laborator, între eprubete. Am încrucișat sconcsul cu politicianul, hamsterul cu Firea și pesedistul cu penelistul, iar ce am descoperit schimbă istoria umanității pentru totdeauna:

practic, dacă politicianul reușește să nu mai fure, devine pur și simplu om cinstit, în serviciul cetățeanului și al comunității care îi acordă încrederea în alegeri. Pe lângă asta, ca și descoperire colaterală, am mai aflat că, dacă n-ar fi proști, pesediștii ar fi aproape deștepți, ceea ce este absolut șocant, după cum știți”, a declarat Gheorghe Von Braun, un cercetător al institutului din Mizil.

Omul de știință mizilean a declarat că echipa de cercetare din care face parte are și alte proiecte în lucru, însă nu dorește să le dezvăluie decât la momentul potrivit.

„Ați fi surprinși să aflați cât de simplu se poate eradica furtul din mintea politicianului. Rezultatul l-am aflat în timpul unor teste cu metode empirice, însă cu efect devastator împotriva obiceiului de bază al politicianului, și anume furtul. Spre exemplu, țineam în cușcă mai mulți senatori liberali și pesediști, cărora le-am plantat în buzunare câte o hârtie de 500 de euro. În două zile, s-au devorat, astfel încât numai unul dintre ei a supraviețuit testului.

Pe ăsta am pus în aplicare o terapie anticorupție nouă: i-am tras un glonţ în ceafă. Surprinzător, după experiement am observat că i-a dispărut complet obiceiul. Vom repeta experimentul cu tot lotul de politicieni-cobai capturat în cuștile laboratorului și, dacă brevetăm invenția, o putem aplica la scară largă. Știința va învinge!”, se declară optimist cercetătorul mizilean Gheorghe Von Braun.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time