Urzeala Tronurilor din Prahova. Episodul Pilot: După un lung război civil, Lord Ganenson face pace cu Lord Dobrenson
  • Citit 250 ori

Urzeala Tronurilor din Prahova. Episodul Pilot: După un lung război civil, Lord Ganenson face pace cu Lord Dobrenson

În vremuri imemoriale, când pesediștii zburau călare pe dragoni înmatriculați în Bulgaria, mânând hoardele triburilor din Sălașul de Nicăieri, denumit de cronicari și Mimiu, atunci când invadau urnele de vot în ziua alegerii Lordului de pe Tronul de Fier, a apărut pe cer o cometă care a dat omenirii speranța pierdută cu mii de ani în urmă.

Ulterior, s-a descoperit că era vorba doar de niște artificii de la o nuntă de țigani din ținutul Albertstein, unde se duc cavalerii Consiliului de Floc și mănâncă meniul zilei, plus o clătită desert. Oricum, lumea s-a bucurat.

Din citadela Casei Albe, Lord Dobrenson privea printre creneluri cum își parchează Lord Ganenson Dragonul nemțesc chiar în fața zidului, salutând plictisit străjerul. „Grasul ăsta din Clanul Cavalerilor Roșii, cu trei trandafiri pe blazonul senioral, pare totuși de treabă", își zise Lord Dobrenson în barbă.

Lord Dobrenson face parte dintr-un alt clan, Clanul Libertinilor care, alături de Cavalerii Roșii, a condus destinele cetății de scaun, zisă și Văgăuna Aurului Negru, o mare așezare din împărăția condusă de Lordul Suprem, Bogdanyan Toaderlang.

Spoiler: În episodul următor vom descoperi lupta lordului Șoaptelor în Galenă Danyelson Savo pentru a prinde la toamnă un loc în Consiliul Bătrânilor Seniori și cum vrea Lady Nicoleta să îi facă farmece învățate în lumea regatului Voila lui Lord Dobrenson. Publicitate.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time