Singurul angajat din Primăria Ploiești care nu e la cursuri pe litoral e disperat: „Sunt la Bran, ca săracii din privat, și plouă întruna”
  • Citit 2026 ori

Singurul angajat din Primăria Ploiești care nu e la cursuri pe litoral e disperat: „Sunt la Bran, ca săracii din privat, și plouă întruna”

Preocupaţi zi și noapte să gestioneze impecabil treburile administrației locale, angajaţii din Primăria Ploieşti s-au bulucit în această vară la cursuri de specializare plătite din bugetul local şi derulate pe litoralul românesc. Ba chiar unii, ca să fie siguri ca se vor concentra la studii şi nu le va zbura gândul acasă, şi-au luat cu ei la hotel şi familia.

Însă lucrurile nu sunt roz pentru toţi salariaţii instituţiei. Un angajat de la Informatic care, obişnuit să posteze pe site cu întârziere materialele de la şedinţele Consiliului Local, a întârziat şi cu cererea pentru programele de formare continuă. Astfel, bietul om a avut un ghinion teribil şi n-a mai prins niciun curs disponibil la mare, fiind repartizat taman la Bran, într-o sărăcie de pensiune de 100 euro pe noapte, între toți ratații din privat. Pe lângă faptul că a nimerit la un seminar de cinci zile care nici măcar nu e pe specialitarea lui, ci pe teme juridice mai degrabă, cu titlul „Cum să blochezi un proiect public în zece paşi simpli”, ghinionistul a prins şi o perioadă plină de ploi.

„În vreme ce mulţi dintre colegii mei sunt la mare şi pun poze de pe plajă după ce ies de la cursuri, eu am nimerit aici o vreme groaznică, nici măcar nu pot să mă concentrez la studii. Cu ce am greşit?”, a fost comentariul disperat postat de funcţionarul public pe profilul de Facebook, însoţit de o imagine sugestivă realizată în apropierea sălii unde se ţin cursurile de specializare.

Contactat de reporterii punctulpeignat.ro, noul lider de sindicat din Primăria Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, a zis că va organiza un miting împotriva lui Dobre, dar asta după ce se va întoarce de la mare, unde „e bine”. „E scandalos ce i se întâmplă colegului nostru din primărie”, a declarat grăbită Nicoleta Crăciunoiu, demarând cu banana în larg la Mamaia.

(A. C.) Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time