După ce a terminat cu Mălin Bot, Dragnea a băgat completul ICCJ în portbagaj și l-a dus în pădure, ca să-și demonstreze nevinovăția
  • Citit 526 ori

După ce a terminat cu Mălin Bot, Dragnea a băgat completul ICCJ în portbagaj și l-a dus în pădure, ca să-și demonstreze nevinovăția

Situație complexă marți la ICCJ, unde liderul PSD, Liviu Dragnea s-a prezentat ca un adevărat boss în fața completului de judecată. Situația a devenit puțin tensionată după ce amețitul ăla de Mălin Bot și-a permis să îl întrebe pe Dragnea de ce este însoțit de interlopii clanului Duduianu, moment în care liderul PSD, ca un domn, și-a lăsat gorilele să îl otâncească corespunzător pe obraznic. 

„Era un amețit pe afară care mă întreba ce căutau alături de mine niște simpatizanți ai partidului. În fine, între timp s-a răcorit și cred că și-a revenit în simțiri. Acum vă rog, onorat Complet, să intrați în portbagaj, că avem un drum lung de făcut până în afara orașului, în pădurea Băneasa”, a declarat liderul PSD în fața unui complet de judecători despre care nu se mai știe nimic de vreo trei ore.

„Eram la sediu cu organizația de intelectuali a partidului și ne-am zis în cor - să moară familia noastră politică ce tupeu are ziariștii ăștia. Hai să le dăm dreptul la replică. Ce, ne face pe noi un Bot?”, a declarat și Codrin Ștefănescu, Labagiu Adjunct în cadrul BPN al PSD.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time