La un pas de catastrofă! Din cauza suvenirurilor, delegației primăriei i s-a demagnetizat trenul de aterizare
  • Citit 522 ori

La un pas de catastrofă! Din cauza suvenirurilor, delegației primăriei i s-a demagnetizat trenul de aterizare

S-au înghesuit ca apucații la magneți de frigider în Grecia și au fost la un pas de catastrofă! Delegația primăriei Ploiești care a fost în vizită în Grecia, la orașul Aspartan, sau Arbagic, că n-am reținut numele, a trăit momente intense de emoție la aterizarea pe aeroportul Strejnic.

Din cauza excesului de suveniruri, trenul de autorizare s-a demagnetizat, delegația ploieșteană fiind nevoită să aterizeze forțat pe râul Prahova. Pilotul John Stanian a fost aplaudat de ocupanții avionului care au scăpat teferi și nevătămați.

„Deodată indicatoarele de bord au început să se învârtă ca nebunele, altimetrul a început să scadă, iar ceasul mi s-a smuls de la mână lipindu-se pe perete”, declară emoționat căpitanul John Stanian. 

„Care e secretul unei aterizări forțate de succes? Să fi înconjurat de plase de rafie cu Răpirea din Serai. E chiar simplu!”, a declarat John Stanian la ceremonia de decernare a titlului de Cetățean de Onoare al Ploieștiului, diploma cu John Stanian urmând să fie agățată între Preafericitul Părinte Daniel și Sebastian Ghiță.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time