Trebuie să primești un bocanc în dinți ca să înțelegi exact România din 2017
  • Citit 15131 ori

Trebuie să primești un bocanc în dinți ca să înțelegi exact România din 2017

Dar ceva serios aplicat cu simț de răspundere. Să îți sară maxilarul de pe poziție și să mănânci 91 de zile cu paiul. După modificarea Codului Penal, Legislativul ți-a întărit, din fuga pixului, imunitatea la cafteală. Dacă pe vechitura aia de Cod, la peste 30 de zile de îngrijiri medicale pe certificatul medico-legal puteai să bagi agresorul la pârnaie pentru vătămare corporală, pe noul Cod guvernanții au hotărât că noțiunea de vătămare gravă intervine numai dacă victima are peste 90 de zile de spitalizare. Raiul smardoilor e garantat într-o țară cu politicieni reduși mintal.

Este unica data în istorie, de la Revoluția Cognitivă încoace, practic de când străbunicul lui Liviu Dragnea a migrat din Africa spre Europa, ca să se întâlnească cu Neanderthal și să-i mărească pensia, când PSD ți-a îmbunătățit, prin lege, rezistența la pumni în cap.

„Se decretează prin decret de stat că la mai puțin de 90 de zile de băgat în spital o iei în mână”, cam așa sună noua lege prin care statul Român modern veghează la ordinea și liniștea societății.

Tot statul modern condus de boii de azi hotărăște ca, dacă vine un hoț la tine acasă, îți sparge ușa și îți fură peștele de pe televizor, hoțul poate scăpa de acuzația de furt și, implicit, și de pușcărie. Pentru că, dacă victima se împacă cu agresorul, totul e ok, toată lumea pleacă acasă fericită. Iertăciunea hoțului de către victimă, fără implicarea statului, se mai aplică în Legea Islamică. Dacă victima iartă, statul iartă și el. Asta e în Arabia Saudită și acum, iată că se poate și în România.

Trebuie să fie foarte greu pentru un polițist cinstit ca, a doua zi după ce a prins hoțul, să vadă ciorditorul venind de mână cu victima și să îi râdă în față: „Boss, m-am împăcat cu fraeru, i-am dat și peștele înapoi. Zi, bă, că ne-am împăcat, în morții mă-tii că te aștept afară cu toate neamurile de te bag 89 de zile în spital, fraiere”. Și omul, săracul, se împacă, iar România va începe să semene la statistici cu Finlanda. Pe hârtie vom ieși bine, în realitate suntem praf, prăjiți rău de o clasă politică complice la abuz și nedreptate.

Inconștienții care au legiferat așa ceva sigur vor fi plăcut impresionați să bată palma și cu beneficiarii recursului compensatoriu, borfașii acuzați de tâlhărie și furt, aceste victime inocente care se sufocau în detenție de la condițiile precare. Ies câteva mii de tâlhari, că sunt condiții proaste la pușcărie. Ăștia completează tabloul sinistru pomenit mai devreme de pe stradă. Cu o lege vădit anti-comunitate, anti-cetățeni cinstiți care sunt lipsiți de apărare, exact asta mai lipsea – ciorditori iertați într-o țară unde condiția plătitorului de taxe și impozite este mai degradantă decât a tâlharului băgat la pripon.

Un hoț prins la al zecelea furt se riscă mereu, pentru că nu primește arest preventive. La fel ca în multe alte fapte, e plin la știri de haiduci. Știți de ce? Fiindcă nu sunt locuri. Punct.

Tuturor propagandiștilor care au lăudat eliberarea infractorilor le doresc să fie violați de recidiviști și, atunci când sunt puși capră, să aibă în minte următorul citat din Tudorel Toader: "Liberările țin de o condiționalitate a realităților din România de azi. E o aglomerare de 248%". Stay capră, bitch, and give me portofel, because is aglomeration in pârnaie. Luați bâta lângă pat, noapte bună!

Sebastian Ignat

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time