Nenorociții au pus ceva în banane! Elevele care au mimat sexul oral, însărcinate în luna a opta
  • Citit 233 ori

Nenorociții au pus ceva în banane! Elevele care au mimat sexul oral, însărcinate în luna a opta

Credeați că scenele în care elevele mimau sexul oral cu banana la Balul Bobocilor sunt șocante, dar asta nu e tot! Potrivit medicului unității școlare, a doua zi după petrecere mai multe fete s-au prezentat la cabinetul școlar acuzând stări de greață și balonare.

„Trei dintre elevele școlii noastre au venit la mine și mi-au spus că după scena cu banana au vărsat toată noaptea și au început să aibă tot felul de pofte. Una din ele s-a uitat exact în ochii mei și m-a întrebat încruntată - „Domnu doctor, vreau sandvișul dumneavoastră cu parizer!”. Asta în condițiile în care sandvișul era bine pitit în fișet, lângă scutirile în alb”, declară îngândurat medicul școlar Gheorghe Hefner.

„Este prima dată în istoria umanității când a doua zi după o partidă mimată de sex oral cu banana se produce o graviditate de luna a 8-a. Încă o dovadă că în ziua de azi nu mai știm ce băgăm în gură. Cine știe cu ce or fi fost stropite fructele. Sanepidul nu are nimic de zis sau pun batista pe țambal, aud?”, se întreabă retoric părintele uneia dintre eleve. Potrivit acestuia, „Ana a mea e cea mai cuminte, ia numai zece și vine acasă până în ora 20, că altfel îi rup picioarele. Probabil că a dezvoltat o alergie ciudată la banane”, dă asigurări tatăl elevei.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time