Raportul Poliției Suceava: Bătaia liceencelor ar fi pornit de la contre pe Mitul Zburătorului și condiția omului în Univers
  • Citit 318 ori

Raportul Poliției Suceava: Bătaia liceencelor ar fi pornit de la contre pe Mitul Zburătorului și condiția omului în Univers

Inițial păreau doar cinci parașute semianalfabete de clasa a zecea care au călcat în picioare o altă elevă, însă lucrurile devin și mai interesante odată cu publicarea raportului Poliției. 

Din ancheta oamenilor legii reiese că bătăușele care i-au cărat victimei picioare în cap se enervaseră teribil după o dezbatere banală între liceenii de azi, cum ar fi sensul aspirațiilor și disonanța cognitivă a idealului uman, geneza lumii și miturile pe care rațiunea pură nu le poate exprima cu una, cu două, în câteva cuvinte.

"Mâncam semințe și discutam despre mitul zburătorului, iar panarama aia susținea că e balaur de foc sau zmeu, potrivit credinței populare, când este clar că în mitologia arhaică vorbim despre neîmplinirea sufletească a unei adolescente care a fost atinsă de focul dragostei, ce morții mă-sii e atât de greu?

Normal că ne-a enervat. Mie când îmi zici de simbolism și de cheia interpretativă la Lovinescu să fii pregătit, că altfel te provoc la un duel intelectual de te ia cu Salvarea. Plus că n-are nici țâțe", explică una dintre bătăușe care, după felul în care scuipă semințe, sigur ajunge minim consilier local, sau poate chiar ministrul Educației.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time