La cât nu s-o fi ridicat șpaga pentru modernizarea sediului Conpet de pe strada Rezervoarelor din Ploiești?
  • Citit 817 ori

La cât nu s-o fi ridicat șpaga pentru modernizarea sediului Conpet de pe strada Rezervoarelor din Ploiești?

Se dă una bucată societate națională de cărat matrafox prin conductă denumită, să-i zicem la întâmplare, Conpet SA. Firma asta serioasă reprezintă un conglomerat compus din oameni cinstiți și muncitori amestecați cu securiști, de nu se mai deosebește muncitor cu ofițer la frecat duda prin birouri.

Pe lângă sediul-mamut de pe bulevardul care taie centrul municipiului Ploiești, Conpet mai are un sediu secundar, că nu încăpeau atâția sinecuriști într-un singur spațiu. Sediul doi se află pe strada Rezervoarelor, în sudul municipiului Ploiești. Aici, conducerea Conpet a hotărât că oamenii nemuncii nu au condiții optime pentru desfășurarea activității de frecat pisica, Conpet hotărând lansarea unei licitații pentru reabilitarea corpului de clădire (clădiri).

18 milioane de lei plus TVA s-au pus la bătaie pentru reabilitarea de pe Rezervoarelor, la licitație fiind înscrise cinci firme. Pe 11 septembrie, ofertele au fost deschise, moment în care niște capete limpezi care stau bine cu matematica au hotărât anularea licitației, forțând lucrurile în direcția asta, la pachet cu niște oameni cinstiți din Conpet care sunt negri de supărare și nu vor să-și pună semnătura pe un matrapazlâc al șefilor care salivează, probabil, la scaunul președintelui director general, Liviu Ilași (Livache, everything is alright, man?).

Sursele noastre nervoase din societate ne spun că deznodământul rezultat în urma deschiderii plicurilor nu era unul favorabil pentru parandărăt, motiv pentru care soluția optimă ar fi anularea licitației cu speranța că mandatul actualului director Liviu Ilași nu va mai fi reînnoit, urmând ca șefuleții mațe-fripte și coate-goale care se visează șefi plini să reorganizeze licitația după debarcarea actualului director, chestiune total neinteresantă pentru noi, însă arzătoare pentru sistemul național de securitate. La momentul de față se caută soluții juridice care să acopere șmecheria. Noroc cu oamenii de bine de acolo, că nu toți sunt hoți puși pe prăduială în țara asta, că mai pun mâna pe telefon, cinste lor și mulțumim călduros! Revenim!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time