Surse academice: Stephen Hawking ar fi murit de ciudă, după ce palatul lui Dragnea i-a astupat Gaura Neagră
  • Citit 336 ori

Surse academice: Stephen Hawking ar fi murit de ciudă, după ce palatul lui Dragnea i-a astupat Gaura Neagră

Dispariția unuia dintre cei mai importanți cosmologi contemporani a îndoliat comunitatea științifică mondială, lăsând o serie de întrebări fără răspuns, cum ar fi cea legată de perioada-lipsă dintre Marea Explozie Inițială, cunoscută drept „The Big Bang”, și o anume vilă din Teleorman, denumită în popor „Piramida din Alexandria”.

Potrivit unor surse academice credibile care beau la pub-ul de lângă Colegiul Cambridge, marele savant ar fi suferit o cădere nervoasă după ce a încercat timp de câteva săptămâni să măsoare radiațiile din interiorul unei găuri negre, împiedicându-se într-un „paradox informațional” format dintr-un acoperiș de țiglă de dimensiuni cosmice care i-a umbrit „informații relevante asupra materiei”.

„Zeci de ani de cercetare s-au dus pe apa Sâmbetei, iar asta l-a afectat imens pe tata”, declară C-3PO, unul dintre băieții lui Stephen Hawking. „Orice copil de grădiniță știe că găurile negre ar putea transmite, într-o manieră deformată, informații asupra materiei pe care au asimilat-o, însă lui tata i-a apărut în spectrul găurii negre un viloi de țăran bugetar, cu teren de tenis și piscină, și asta într-o mare de sărăcie lucie. Din punct de vedere cuantic, așa ceva nu poate fi măsurabil, al naibii paradox!”, oftează fiul lui Stephen Hawking.

Cercetătorii de la Cambridge spun că mai există întrebări cosmologice fundamentale care nu și-au găsit răspunsul, cum ar fi cea legată de săracii din jurul vilei de țăran bugetar care „îl iubesc pe domnu Liviu și votează cu el că e om bun și dă la popor, chiar dacă fură ca dementul”, aspect asupra căruia știința nu găsește absolut niciun răspuns de câteva milenii.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time