S-a aprobat prima cerere de finanțare din mandatul Dobre. Primăria Ploiești a primit de la Sellgros două roți de cașcaval
  • Citit 415 ori

S-a aprobat prima cerere de finanțare din mandatul Dobre. Primăria Ploiești a primit de la Sellgros două roți de cașcaval

Primăria Ploiești a obținut prima finanțare nerambursabilă din mandatul edilului Adrian Dobre, sub forma a două roți de cașcaval care au sosit cu Poșta Specială SRI la Casa Albă, sub acordurile Fanfarei Casei de Cultură IL Caragiale, în prezența unui auditoriu vizibil emoționat de evenimentul istoric. Vestea bună vine după ce, în urmă cu un an, Primăria Ploiești a trimis la un număr de fax greșit o cerere de finanțare destinată Ministerului Dezvoltării. Documentul a ajuns la un supermarket.

„Trăim azi un moment istoric, un rezultat firesc al efortului întregului aparat al Primăriei Ploiești, care este compus din oameni serioși, eficienți și puși în slujba cetățeanului contribuabil. Privesc cu emoție către steagul Uniunii Europene, aici de față, și sper că simțiți alături de mine același sentiment de împlinire, așa să ne-ajute Dumnezeu, poftă bună”, a declarat primarul Adrian Dobre, făcându-și cruce, cu ochii la finanțare și la city managerul Ploieștiului, Teodora Marin, care ținea subtil o franzelă în mână.

Experți în administrație locală susțin că această realizare deloc de neglijat ar putea fi urmată de încă una care să încheie cu succes mandatul Executivului condus de primarul Adrian Dobre, respectiv un parizer întreg Victoria, că s-a mai trimis o cerere greșită și către o fabrică de mezeluri. „Mai avem o surpriză. În loc de Ministerul Dezvoltării am trimis cererea către o fabrică de salam. Dacă vrea bunul Dumnezeu, Ploieștiul va primi încă o finanțare consistentă, cu minim 20 la sută carne. Dar să nu ne ambalăm și să ne bucurăm dinainte”, a avertizat primarul Ploieștiului, în aplauzele consilierului Eugen Prună, care pune umărul din greu la succesul actualei administrații.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time