Viorica Dăncilă, declarație surprinzătoare în Israel: „Bilele care blochează poarta Sinagogii nu sunt puse de Hamas, ci de Primăria Ploiești”
  • Citit 889 ori

Viorica Dăncilă, declarație surprinzătoare în Israel: „Bilele care blochează poarta Sinagogii nu sunt puse de Hamas, ci de Primăria Ploiești”

Misterul a fost elucidat! Teribilul secret din spatele vizitei externe efectuată în Israel de către premierul Viorica Dăncilă a fost devoalat de către o sursă din cadrul PSD care dorește să-și păstreze anonimatul, că o dă Cristi Ganea afară din partid.

Scandalul internațional în care România era să intre a luat o turnură neașteptată. Primul pas al mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim a fost făcut, cu un curaj vizionar, la Ploiești. Administrația locală, prin grija viceprimarului Cristian Ganea, a blocat cu câteva bile poarta sinagogii din Ploiești. Contactat de reporterii punctulpeignat.ro, premierul Benjamin Netanyahu s-a declarat plăcut surprins că bilele nu au fost montate de Hamas, ci de administrația ploieșteană, după cum l-a informat inclusiv Viorica Dăncilă, premierul României.

Totodată, Viorica Dăncilă a declarat că își exprimă suportul pentru numirea domnului Cristi Ganea în funcția de responsabil cu Infrastructura în zona Ierusalimului de Est, unde are intenția de a descărca un camion de bile cu rolul de a da o lovitură de grație terorismului, acest flagel teribil al omenirii. „Ideea i-a venit domnului Cristi după o consultare cu bustul lui Ronald Reagan din Ploiești, unde meditează des în ultimul timp”, a declarat Viorica Dăncilă care, de obicei, meditează la bustul gol al lui Dragnea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time