Elena Udrea, declarație emoționantă la Interpol: „Simt fluturi în stomac, n-am mai avut cătușe de când mergeam la Cotroceni”
  • Citit 710 ori

Elena Udrea, declarație emoționantă la Interpol: „Simt fluturi în stomac, n-am mai avut cătușe de când mergeam la Cotroceni”

Dizidenta Elena Udrea a oferit câteva declarații pline de emoție în fața reprezentanților Interpol din Costa Rica, încă din primul moment când i s-au pus cătușe pe stradă:

„Of, Doamne, simt un gol în stomac. Așa pățeam și la Cotroceni, când eram consilier prezidențial. Zilnic eram arestată. Uneori și de două ori pe zi”, le-a declarat Elena Udrea polițiștilor Interpol care nu s-au lăsat înduplecați, chiar dacă fostul ministru al Transporturilor s-a oferit să se lase o dată arestată și în privat, nu doar așa, pe stradă, ca ultima săracă.

Elena Udrea le-a mai spus polițiștilor că scena cu cătușele este, oricum, una soft, față de experiența sa profesională ca ministru: „Uneori, în timp ce îmi exercitam relațiile bilaterale între minister și Administrația Prezidențială, eram obligată să merg îmbrăcată în costum de gimnastă sau de asistentă medicală. Cel mai rău era în genunchi, când trebuia să fiu scrumieră”, a declarat, melancolică, Elena Udrea, care „își exprimă speranța că azilul politic se va aproba, că a suferit mult în România”.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time