Șoferul urcat la Sfinx e taximetrist: “Ce să fac boss, aici am comandă, probleme?”
  • Citit 378 ori

Șoferul urcat la Sfinx e taximetrist: “Ce să fac boss, aici am comandă, probleme?”

Întorsătură de situație în cazul șoferului care a urcat cu o mașină de teren până la baza Sfinxului din munții Bucegi. Se pare că acesta ar fi un cunoscut taximetrist din zonă, celebru pentru expedițiile pe care le organizează, fără aparat, pe munte.

„Ce să fac, bossulică, aici am comandă. Degeaba te uiți urât pe mine, că pentru că dacă aici mă aștepta clientu' n-am eu nicio vină. Ce era să fac? Să refuz comanda? Păi copiii mei ce mănâncă?”, i-a răspuns șoferul reporterului nostru, în timp ce scuipa semințe pe Sfinx.

Jandarmii montani îl caută acum pe șofer ca să-l bată și să-l gazeze (firește) și pentru că a întors în pantă fără să se asigure din sensul opus, de unde circula regulamentar un convoi de capre negre. „Oricum, Sfinxul ăsta e o sărăcie – niciun club, nimic. În afară de grătar și manele n-ai nici o posibilitate de distracție”, concluzionează șoferul, pișându-se pe o floare de colț. Bogdan Dinu / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time