Situație fără ieșire: Polițiștii români l-au prins pe Ghiță, însă nu îl pot aresta fiindcă s-a blocat în mașină și le face semne obscene

Situație fără ieșire: Polițiștii români l-au prins pe Ghiță, însă nu îl pot aresta fiindcă s-a blocat în mașină și le face semne obscene

Incident fără precedent lângă o șaormerie din centrul Belgradului, unde polițiștii români, împreună cu cei sârbi, l-au depistat pe fugarul Sebastian Ghiță. Mogulul descoperit la coadă la șaorma a reușit să fugă înspre autoturism și să se baricadeze în mașină, de unde le face semne obscene polițiștilor și râde cu gura până la urechi.

„Colegii noștri din România se uită la domnul Ghiță și ridică din umeri, că n-au ce să facă, că nu au proceduri să-l scoată din mașină, că nu au primit o aprobare pe linie ministerială să intervină și alte prostii. Noi le-am explicat că în Serbia, în situații similare, spargem geamul la mașină, îl scoatem de cap afară și îl băgăm în dubă. Când au auzit asta, colegii noștri români au făcut ochii mari și au răspuns silabisind csf, ncsf”, declară Mlado Milosevic, ofițer în cadrul Departamentului Moguli Fugari din Poliția Belgrad.

„Cel mai rău e că ne-a luat frigul lângă mașina domnului Ghiță, iar dânsul stă la căldură înăuntru și ne face poze cu telefonul”, ridică din umeri Costel Aport, ofițer român detașat la Belgrad din partea Europol.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time