Tudorel Toader îl evaluează dur pe procurorul general Augustin Lazăr: „Ieste și băiat bun, dar ieste și băiat rău, sper că am fost clar”

Tudorel Toader îl evaluează dur pe procurorul general Augustin Lazăr: „Ieste și băiat bun, dar ieste și băiat rău, sper că am fost clar”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a explicat clar și concis care este stadiul evaluării procurorului general Augustin Lazăr. „Sper că acum nu mai e loc de interpretare. Dacă spune că ai încălcat independența, ai încălcat-o. Dacă spune că n-ai încălcat-o, n-ai încălcat-o”, a explicat Tudorel Toader într-o postare pe Facebook situația la zi legată de evaluarea activităţii manageriale a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr.

„Sigur că am demarat evaluarea domnului Lazăr, este în curs. Dar dacă n-am fi demarat-o, practic n-ar fi început, mai clar de-atât nu știu cum să vă spun”, a mai scris Tudorel Toader pe contul personal de Facebook. Totodată, ministrul Justiției spune că ar fi de acord cu ordonanța privind amnistia și grațierea, însă nu găsește timp să o semneze, că acum este și notar public și e foarte ocupat. Însă, dă asigurări Toader, dacă n-ar fi ocupat ar semna „fără să se gândească”. „Păcat că sunt, asta ie viața”, a spus gânditor Tudorel Toader.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time