• Citit 357 ori

Cântec cazon de jale: Nu mai plânge, Savu, plânsul e de formă, Gulianu de la SRI nu e moartă, Giulianu se transformă

sigla-SRIA fost o dată, ca niciodată, că dacă n-ar fi, ce rost ar mai avea să îmi pierd acum timpul, un ofițer intelligence. Ăsta se numea Florin Giulianu și lucra în SRI - Serviciul Român de Informații, secția Prahova. Giulianu nu era singur în turele de zi, ori în cele de noapte. Singurătatea îl speria. Așadar, Florin l-a luat de mână pe Daniel.

Daniel era și el în SRI. Și amândoi au legat o prietenie trainică, până când zmeul cel rău al politicii l-a aruncat pe Daniel în ghearele succesului. Și așa a trecut timpul - Daniel senator, Giulianu ofițer SRI. Și muncea Florin, și muncea și Daniel, de aproape că nu mai aveau timp să-și mențină flacăra prieteniei aprinsă.

Însă, contrar gurilor rele, ei au rămas prieteni până de curând. Era și normal. Au trecut prin multe împreună. Prin comisii SRI, prin teste psihologice, ce luptă, cât zbucium! Și așa au ajuns în ziua de azi cunoscuți la televizor: Daniel la Gâdea, Florin la DNA, din cauză de Saghel, Ispas și Toader. Și n-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Va urma

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time