• Citit 199 ori

Consilierul prezidențial Dan Mihalache își lansează și el o carte: „Cum le-o trag. Pas cu pas”

iohannis_dan_mihalacheFaptul că Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale, este un intelectual prolific nu mai surprinde de mult pe nimeni. Acest fapt este dovedit, încă o dată, și cu noua lansare editorială a singurului consilier prezidențial din istoria României care sforăie în timpul dineurilor oficiale externe:

Cartea „Cum le-o trag. Pas cu pas” sintetizează ultimele 15 luni din viața și mandatul președintelui României, Klaus Werner Iohannis, imagini din biroul său de la Cotroceni, unde studiază el atent toate problemele apărute, și momentele de acalmie, când doarme cap în cap cu Mihalache, amândoi fiind epuizați de la atâta studiu.

„Cartea îmbină, în mod fericit, sublimul cu realul, reprezentând o simbioză între munca de pe Facebook dedicată poporului român și odihna binemeritată în concedii cu Mihalache și vizite la Oktoberfest cu Gâdea", explică Raimond Stanian, critic literar din Ploiești.

„Au mai existat modeste încercări literare, cum ar fi ciorna „Ghinion, sunteți săraci”, însă lucrarea de astăzi spune totul despre înțelegerea menirii mele în funcția de șef al Cancelariei Prezidențiale și întreg efortul depus pentru modernizarea societății românești. Aș vrea să vă dezvălui puțin și din viitoarele cărți pe care le voi scrie, cum ar fi „Ghinion! Prostie pas cu pas" și epopeea pe care o voi finaliza în noiembrie 2019, numită „Ghinion! Cum v-am tras-o, pas cu pas!” – să fim sănătoși și să le terminăm pe toate, așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Dan Mihalache, șeful cancelariei prezidențiale, înainte de a adormi răpus de oboseală.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time