• Citit 215 ori

Charisma exagerată are dezavantajele ei: Cristian Ganea a fost mâncat de un grup de pensionari înfometați

pensionar mancandDupă ce PNL a rămas fără candidat din motiv de DNA, vine rândul PSD să primească o lovitură dură: primarul interimar Cristian Ganea a fost atacat de o haită de pensionari care mișuna, în libertate, prin centrul Ploieștiului, edilul fiind mâncat cu tot cu cravată.

Martorii prezenți la fața locului spun că festinul canibal s-a petrecut în doar câteva minute, din primar rămânând pe trotuar un blocnotes cu care omul venise să își noteze problemele pensionarilor, ca să se ocupe urgent de ele.

„Au atacat în haită, nici nu am avut timp de reacție. Un moș din primul rând a aruncat cu proteza spre domnul Ganea, lovindu-l în cap. După care o babă a venit în flitflacuri, făcând ca indienii din gură, și l-a lovit cu bastonul la genunchi, moment în care au sărit toți pe el. Săracul domnul Ganea le spunea că are proiecte pentru Ploiești, că el a venit să le afle problemele, nu aveai cu cine să te înțelegi, practic niște canibali!”, declară, cu ochii în lacrimi, un membru al staffului municipal care a scăpat cu greu din busculadă.

Surse apropiate edilului povestesc că, inițial, echipa lui Ganea a încercat să le deturneze atenția sălbaticilor octogenari, îndemnându-i să îl mănânce pe Mihai Păun, care se afla în dreapta primarului, însă pensionarii au refuzat ferm:

„Cine mai are dinți pentru babic, maică?”, ar fi declarat o canibală de 87 de ani.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time